Bez razítka se firma neobejde

Ještě donedávna bylo povinností každé firmy vlastnit razítko. Přestože se od této povinnosti již upustilo, spousta úřadů a institucí stále razítka požadují. Současně se jedná o jakousi vizitku firmy.
Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 25.5.2015 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Každá společnost, která si chce udělat dobré renomé, by měla vlastnit alespoň jedno razítko. Bohaté produktové portfolio razítek nabízí společnost ShadowsPress, která vedle precizní výroby razítek poskytuje také tiskařské služby.

Výroba razítek

Stěžejní službou společnosti ShadowsPress je výroba razítek všech druhů. Velké popularitě se těší samonamáčecí razítka (COLOP), ale na oblíbenosti neztrácí ani tradiční dřevěná razítka. Žádý podnikatel se ve svém byznysu neobejde bez úředního razítka, které může obsahovat celou řadu informací a údajů. Některá razítka dokonce umožňují tisknout tabulky.

Velkoplošný tisk

Chcete-li potisknout bannery či reklamní předměty, přijde vám vhod velkoplošný tisk. ShadowsPress má ve své kompetenci plnobarevný digitální tisk o šesti základních barvách. Ke své práci používá moderní tiskové přístroje značek Roland, Digi Megajet a Mimaki. Velkoplošný tisk nejnovějšími technologiemi slibuje vysokou kvalitu výsledného obrazu.

Je možné tisknout nejen na klasické podklady, ale také na plastové desky. Díky tomu snížíte náklady své firmy na potisk bannerů a reklamních produktů.

Firma ShadowsPress má ve své nabídce komplexní tiskové služby. Je možné zde tisknout diplomy, letáky, vizitky, katalogy, pozvánky, propagační materiály a další. Je možné tisknout barevně i černobíle. Tiskové služby nejsou omezeny ani na velikosti a druhy papíru. Mezi tiskové služby spadá již zmíněný velkoplošný tisk, sítotisk, digitální tisk či poloautomatický tisk.

Chcete-li využít kvalitních služeb, můžete se obrátit právě na společnost ShadowsPress. Budete spokojeni nejen s pestrostí nabídky služeb, ale také s příjemnými cenami.