Posuvná vrata jsou pro vjezdy do domů ideální

Posuvná vrata
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 23.4.2022 | Služby

Praha (Pressweb) - Stavíte dům, ale ještě jste nepřemýšleli, jaké bude oplocení a vrata? Máte pravdu, na všechno nelze myslet zvláště v dnešní době, kdy stavební materiály zdražují a navíc nejdou sehnat. Ale i tak se vyplatí vědět dopředu, jak chcete řešit například vjezd do domu. Dnes jsou v kurzu automatická posuvná vrata, ale ne každá se hodí pro každý vjezd.  Pokud máte kolem vrat dostatek prostoru, pak je správné, že zvolíte posuvné křídlo. Může být na kolečkách, to jsou pojezdové brány, nebo jde o samonosné křídlo, které se pohybuje zhruba deset centimetrů nad zemí.

Posuvné brány nebo skládací vrata?

Je ale možné, že stavíte v místech, kde je vjezd do domu obklopen objekty a není možné tam instalovat posuvné brány. V takovém případě jsou vhodná skládací vrata. Jednotlivé křídlo nebo křídla se nezasouvají do volného prostoru podél oplocení, ale skládají se, takže nepřesáhnou rozměry vjezdu. Stejně jako posuvná vrata, tak i skládací brány mají více možností. Může se skládat jedno křídlo nebo obě, nebo se křídla zasouvají za sebe. Co je však důležité? Všechna tato zařízení jsou automatická, poháněná elektrickým pohonem, který lze ovládat na dálku.

Automatická vrata se sama zastaví, když je v cestě nějaký předmět nebo osoba

Automatická posuvná vrata jsou oproti manuálním velmi komfortní. Nemusíte vystupovat z vozu, když si chcete otevřít nebo zavřít bránu. Stačí zmáčknout dálkový ovladač nebo vyťukat kód na mobilním telefonu. To oceníte zejména při nepříznivém počasí. Ovládací systémy na dálku jsou výhodné například na větších parkovištích pro zaměstnance, z nichž každý může mít svůj vlastní kód, a na parkoviště se tak nedostane nikdo cizí. Nemusíte se bát, když auto náhle zastaví mezi vraty, systém má senzory, které křídlo okamžitě zastaví, když je v cestě nějaký předmět nebo osoba.

Témata: automatická posuvná vrata, posuvná vrata, automatická brána, skládací vrata | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2