Novinky a akce v e-shopu Léčivá zahrada

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 25.4.2014 | Zdraví

Hradec Králové (Pressweb) - Nahlédněte do sortimentu internetového obchodu Léčivázahrada.cz, kde jsou pro vás připraveny nejen Bachovy esence, ale i mnohé další zajímavé doplňky. S jarem zde pořídíte mnoho zajímavých novinek, které by vám rozhodně neměly chybět. Vybrané zboží můžete zase zakoupit v časově omezených akcích.

Mezi dlouho očekávané novinky patří dřevěný box, do kterého se pohodlně vejde celá sada Bachových esencí o balení 10 ml. Tento box je vyroben z kvalitního dřeva. Snadno ho uložíte do skříňky, na poličku i do nočního stolku. Jestliže si rádi Bachovy květové esence sami mícháte, rozhodně vám nesmí chybět.

Z akcí e-shopu Léčivázahrada.cz bychom rádi zmínili třeba kombinaci třech esencí, která vám pomůže shodit přebytečná kila po vánočních svátcích, krizový krém Five Flower, co se hodí jako pomoc do náročných situací nebo knížku Bachova květová terapie. Tu by si měl vlastnit každý, kdo se trochu zajímá o účinky těchto esencí z květů bylin a stromů.

Témata: e-shopy | Region: ČR

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1