Máte už plné zuby starostí s údržbou a vedením činžovního domu? Přenechte tu práci nám!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 30.4.2022 | Reality, bydlení

Činžovní domy dokáží být opravdu velkou zátěží i pro větší a zkušenější skupiny lidí, kteří je spravují. Podle počtu bytů se totiž neustále problémy jenom zvedají a přibývají mnohé další. Někteří zkrátka nejsou spokojení, jiní mají technické závady a někdo nemůže zaplatit nájemné včas.

Když se vám sejde dostatek takových zpráv, tak je to opravdu nepříjemná situace, která vás bude stát spoustu času a komunikace, které byste každý na sto procent raději vyhnul. Je tu ale možnost využít našich profesionálních služeb, a všechny tyto problém hodit na hřebík.

Přenechte komunikaci s klienty profesionálům

Všechny činžovní domy Praha jsou opravdu velice vytíženým sortimentem na realitním trhu. Ať už máte či nemáte volné byty, tak určitě budete pravidelně muset řešit celou řadu kontaktů a dotazů. A to jsme ani zdaleka ještě nedošli k tomu, co musíte nutně řešit s již existujícími nájemníky, které máte v domě.

Komunikaci ale můžete díky správě nemovitostí jednoduše vypustit a předat nám. Naši profesionální pracovníci se zkušenostmi s jednáním s klienty dokáží vždycky odpovědět na otázky, popřípadě najít takové řešení, které bude pro všechny strany opravdu příjemné.

Nebojte se ceny služby, která je na míru

Při předávání nemovitosti do správy se přitom nemusíte v žádném případ bát finální ceny nebo požadavků. My z happyhouserentals.com dobře chápeme, že je každé podnikání zkrátka trošku odlišné. Proto budeme respektovat vaši cenovou politiku a dokážeme v ní najít společné slovo. Cena za celkovou službu se přitom odráží od několika kritérií, mezi které patří i počet nemovitostí svěřených do správy, nebo váš čistý zisk z pronájmů. Vše slouží mimo jiné hlavně k tomu, abychom všem dokázali nabídnout opravdu dostupnou a lukrativní cenu se vším všudy.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484