Jak pronajímat činžovní domy v Praze, aniž byste byli vystaveni velkému riziku?

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 30.4.2022 | Reality, bydlení

Pronájem, nebo už jenom správa činžovních domů dokáže být opravdu velká fuška kdekoliv. Dvojnásob to, ale platí v Praze. Na místě, kde je celkově ohromná poptávka po bytech, ale také spousta nových lidí každý den a celkově multikulturní obtížné prostředí.

Velice často tak dochází k tomu, že mohou majitelé při pronajímání bytových jednotek v činžovních domech přijít minimálně o jinak slíbené nájemné, ale v horším případě dokonce o ukradený či zničený majetek. Proti těmto nepříjemnostem ale existuje opravdu kvalitní obrana v podobě správy činžovních domů.

Co je to vůbec správa činžovních domů?

Jedná se o speciální službu, kterou nabízí naše realitní kancelář happyhouserentals.com. Víceméně se ale dá říct, že by mnohem přesnější definicí bylo to, že se jedná o komplexní balíček menších dílčích služeb z mnoha oblastí údržby, správy a pronajímání.

Díky správě nemovitostí se nemusíte bát naprosté většiny strašáků, které jsou pro vás jinak aktuální v moment, kdy jste na podnikání v tomto opravdu velice obtížném prostředí sami. Většina nebezpečí totiž přechází na realitní kanceláře a následně je jejich vlastní povinností i řešení všech věcí, které se nevyvíjejí přesně podle plánu.

V Praze číhají mnohá rizika

V rámci Prahy určitě oceníte především možnost obsazení nemovitosti dobře kontrolovanými klienty a jistotu pevného výdělku, i když klient přestane platit svoje závazky. Právě činžovní domy Praha nabídne ve velkém počtu a není tak větší problém pro podvodníky přecházet z domu do domu, kde krátkodobě bydlí defacto zdarma. S námi se vám ale nestane, aby se takový člověk vůbec dostal do ubytování. Je to dáno tím, že máme přístup do celé řady speciálních i všeobecných registrů, kde máme možnost dokonale posoudit bonitu klienta na základě jeho finanční minulosti a přítomnosti.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484