Co je to správa nemovitostí a jak vám dokáže pomoci v podnikání?

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 30.4.2022 | Reality, bydlení

Kdokoliv nezažil, tak zkrátka neví. Pronajímání nemovitostí rozhodně není tak jednoduché, jak by si celá řada lidí dokázala představit. Mimo toho, že samo o sobě znamená poměrně dost povinností, které musíte každý den plnit, je tady především velká spousta rizik.

Přitom právě rizika, která pronajímání nemovitostí nejvíce skýtá, jsou důvodem toho, že lidé nechtějí pronajímat nemovitosti a raději se namísto toho soustředí na přímý prodej. Díky službám jako je naše správa nemovitostí se ale můžete naprosté většině rizik jednoduše vyhnout.

Nebojte se už o svoje peníze

Představme si, že pronajímáte několik bytových jednotek, a přitom se stane, že vám více lidí přestane platit slíbené nájemné. Ve světle toho, že musíte platit fond oprav a další podobné výdaje to může být nepříjemnou komplikací.

V případě, kdy vám kryje záda správa bytů je ale situace naprosto jiná. A to především díky tomu, že svoje peníze máte naprosto jasné. Kdykoliv dojde k problémům, tak je řeší realitní kancelář, aniž byste to museli vědět nebo se vás to, jakkoliv dotklo. Hlavní nejistotu v podobě nezaplaceného nájemného tak dokáže v plné míře vyřešit bezproblémově za vás.

Neustálý dohled nad technickým stavem nemovitosti

Ačkoliv je naše realitní kancelář happyhouse-sprava.cz čistokrevnou realitkou, tak dokážeme nabídnout a zprostředkovat opravdu spolehlivé služby i v oblasti dohledu nad technickým stavem nemovitosti. to se hodí především v případě, kdy potřebujete opečovávat více nemovitostí nebo jednu rozsáhlou a jednoduše nestíháte kontrolovat všechny důležité náležitosti. Správa nemovitostí od havarijního servisu, před kontrolu všech revizí až po pravidelnou kontrolu funkčnosti, všechno dokáže zařídit jednoduše za vás. A to rukou odborných pracovníků s dlouhými lety praxe.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484