Výkup podílu domů: Získejte peníze za svůj podíl rychle a diskrétně!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 1.5.2019 | Reality, bydlení

Nabyli jste podíl na domě, který nemáte zájem využívat, ani pronajímat? Počítali jste s odkupem podílu ostatními spoluvlastníky, kteří však neprojevili zájem, který jste očekávali? Zkoušeli jste svůj podíl prodat, ale žádný zájemce se nenašel? V těchto situacích se nabízí východisko ve formě výkupu podílu domů.

Co když jsem vlastníkem menšinového podílu?

Ať už vlastníte právě menšinový nebo většinový podíl, nebo podíl o stejné velikosti, jako mají ostatní vlastníci, nic z toho nebrání výkupu podílu domu. Jediné, co je bezpodmínečně nutné, je fakt, že jste skutečným majitelem podílu. Pak výkupu nic nebrání. Obávat se nemusíte ani exekucí a dalších nepříjemných skutečností. Kvalifikovaný tým výkupní společnosti se o vše postará za Vás.

Jak zprostředkovat výkup?

Vy budete mít za úkol jen jedno jediné, a to udělat první krok. Oslovte výkupní společnost a nabídněte ji svůj podíl k odkupu. Záleží na Vás, jaká forma komunikace Vám vyhovuje nejvíce. Raději vše řešíte telefonicky? Stačí zavolat na +420 608 806 953. Jste zběhlí spíše v psané formě? Napište e-mailovou zprávu s kontaktem na Vás na e-mailovou adresu vykup-podilu@seznam.cz. Chcete využít kontaktní formulář? Navštivte www.vykup-domy.cz, kde ho naleznete a jednoduše vyplníte.

Ve všech případech budete kontaktováni zkušeným pracovníkem, který si s Vámi sjedná schůzku, domluvíte se na návštěvně dané nemovitosti a na základě odborného posudku, Vám bude navrhnuto patřičné řešení. Makléř stanoví cenu, za kterou by mohl být Váš podíl vykoupen. Cena je stanovena na základě velikosti podílu domu a následně lokality, velikosti, stavu a dalších kritériích týkajících se domu.

Bude záležet jen na Vás, zda budete souhlasit, nemusíte se obávat, že by bylo kontaktování společnosti nějak automaticky závazné. Pokud souhlasit budete, vše vezme rychlý spád a Vy se nebudete muset o nic starat. Veškeré vyřizování spadne z Vašich ramen na ramena odborných pracovníků, kteří mají letité zkušenosti v daném oboru.

Výkupní částka k dispozici do 1 dne

S penězi za podíl nemovitosti můžete počítat okamžitě. Do 1 dne, tedy 24 hodin, Vám budou odeslány na účet, nebo předány hotově, pokud budete mít zájem.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484