Vše o autech

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 13.6.2013 | Auto-moto, logistika

Uničov (Pressweb) - Auta jsou prostředkem, díky, kterému se člověk nemusí nutně spoléhat na veřejnou dopravu. Poskytují svobodu a volnost pohybu, šetří čas a jsou o mnoho pohodlnější, než vlaky nebo autobusy. Pro některé, hlavně muže, je pak auto ještě mnohem více a často se dostává do podoby nejmilovanější hračky, o kterou se pečuje tak úzkostlivě, že to až není zdravé. Nicméně zájem o auta u lidí je velký, proto také fungují a vznikají auto portály, které se problematice nejoblíbenějšího dopravního prostředku věnují. Magazín o autech na adrese auto-favorit.cz je jedním z nich. Informativní, zábavný a čtivý. Přesvědčte se sami.

K autům přistupujeme pokud možno subjektivně. Nejsme recenzní magazín, spíš se se snažíme radit a auta brát z pohledu běžného uživatele. Proto u nás najdete jak individuální názory na některá auta, také naše zkušenosti s údržbou, rady a tipy na používané příslušenství a doplňky a také rady pro nákup nových nebo ojetých aut.

Máme rádi hlavně praktická auta, která se dají nějakým způsobem používat a neslouží jenom k občasnému protažení pístů na špatných silnicích. U nás prostě pro sportovní auta není to správné prostředí. Pokud byste si chtěli opravdu zařádit se sporťákem, vyrazte na německé dálnice. My se raději zaměříme na to, kolik má které auto prostoru v zavazadelníku, jak je na tom se spotřebou, jaké má jízdní vlastnosti a jestli se do něho a z něho leze pohodlně. Proto se taky více věnujeme třeba pneumatikám a to hlavně v zimě a rádi poradíme s výběrem, abyste tolik neklouzali. Bezpečnost by měla být vždycky na prvním místě. Navštivte magazín a autech auto-favorit.cz a možná se také začtete do našich článků.

Témata: magazín o autech | Region: ČR

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov