Praktický život. Zdraví

Zadavatel: Studio Bambásek | 25.1.2014 | Zdraví

Praha (Pressweb) - Magazín Praktický život představuje rubriku Zdraví, kde se nejčastěji zaměřujeme na témata z oblasti životosprávy, sportu, nemocí a kuchyně.

Rubrika Zdraví nabízí nejpestřejší témata a rady, které ocení jak muži tak ženy. Dočtěte se jak na nepřetržitou únavu, jak co nejvíce dodat tělu vitamíny a pokud vás zajímají diety a rádi by jste shodili nějaké to kilo pak nepřehlédněte článek Krabičková dieta. V čem tkví její podstata? .

V rubrice Sport se dočtete o nejrůznějších fyzických aktivitách jak o tanci flamengo nebo o bojovém umění Taiči. Přináší i sportovní inspirace jako Fit víkendy pro ženy nebo vyzkoušení bikram jógy. Nemoci potrápí občas každého a proto se u nás dočtete i o nejrůznějších neduhách nebo jak jim co nejlépe předcházet. Přečtete si jak zatočit s bolestí hlavy, jak na kocoviny nebo článek Halux Valgus neboli vbočený palec. Jak vzniká a co s tím? . Rubrika Zdraví nezapomíná ani na vaše mlsné jazýčky a to v rubrice Kuchyně, kde se dozvíte mnoho informací jak o potravinách, receptech nebo vitamínech pro vaše tělo.

Témata: média, životospráva, sport, kuchyně | Region: ČR

Studio Bambásek s.r.o.