WC nemusí být obyčejné. Proměňte jej v ozdobu vaší koupelny!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 25.10.2017 | Reality, bydlení

Když zařizujeme koupelnu, věnujeme pozornost celé řadě věcí: vybíráme sprchový kout, hledáme ideální vanu, kombinujeme vzhled umyvadla s kachličkami. Je toho tolik, že často zapomínáme na něco tak důležitého, jako je WC, které často bývá nedílnou součástí koupelny a má tak co mluvit do jejího celkového vzhledu.

Pro většinu lidí je to samozřejmost

Také patříte k lidem, pro které je WC obyčejnou věcí, ba dokonce samozřejmostí? Pak patříte k drtivé většině lidí, kteří WC považují za něco, co je nedílnou součástí každé koupelny, ale když dojde řeč na jeho design, mávnou nad tím rukou. A to je škoda! I v e-shopu vse-do-koupelny.cz moc dobře vědí, že se i WC může hrdě pasovat do role dominantního prvku místnosti, který na sebe strhne veškerou pozornost.

Klasika, která neomrzí

Chcete svou koupelnu zařídit v jednoduchém stylu? Klasikou stále zůstává WC kombi, které je ideální volbou především do místností, kde jste nuceni počítat s každým centimetrem. Nenechte se ale zmást. Současné modely nabízí propracované detaily a nadčasové provedení, díky kterému dodají vaší koupelně ten správný šmrnc. Vybírat můžete mezi výrobky od známých a ověřených výrobců, kteří se snaží skloubit klasický typ toalety s nadčasovými prvky. A daří se jim to na výbornou, o čemž se můžete přesvědčit na vlastní oči.

Když chcete něco víc

Ačkoli WC kombi představuje klasiku, možná toužíte po něčem jiném. Možná si doma chcete vytvořit takový malý ráj na zemi, kterým se stane vaše koupelna. A v takové koupelně by nemělo chybět závěsné WC, které je nejen lákavé na pohled, ale i velice praktické - především pak co se týče úklidu, což musí ocenit každá hospodyňka. I tady můžete vybírat mezi výrobky od proslulých značek, které slibují propracovaný design i vysokou kvalitu materiálů.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484