Řešíte otázku stínění oken? Už nemusíte, vyřešili jsme to za vás!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 25.10.2017 | Reality, bydlení

Stále více lidí se vzdává tzv. otevřeného prostoru, kdy okna nechávají bez zbytečných žaluzií nebo záclon, aby jejich bydlení působilo moderně a vzdušně, a začínají si pohrávat s otázkou, jak vyřešit stínění oken. Jedním z důvodů je nedostatek soukromí, kdy vám díky absenci jakékoli metody stínění sousedé či kolemjdoucí lidé vidí doslova až do talíře. Největší problém nastává právě v těchto měsících, kdy se velmi brzy stmívá, a když doma v podvečerních hodinách svítíte, připravujete tak pro nevítané hosty parádní podívanou.

Řekněte nezvaným hostům sbohem!

Také vás dokáže rozčílit, když si užíváte domácí pohody a lidé, kteří chodí kolem vašeho domu, automaticky načuhují dovnitř jako divizny? Umíme si představit vaše rozhořčení, kterému se vůbec nelze divit. Co takhle si domů pořídit látkové rolety, které se v posledních letech těší stále větší oblibě? Pokud si v hlavě vybavíte staré rolety, které jste měli doma, když jste byly děti, nebo které jste vídávali u babičky na chalupě, pak se nemusíte ničeho bát. Současné látkové rolety jsou mnohem propracovanější, vyrobené z lepších materiálů a jejich design je promyšlený do posledního detailu.

Stínění a dekorace v jednom

Šikovným řešením, kterým získáte nejen soukromí před nezvanými čumily z okolí, ale zároveň i příjemnou dekoraci v interiéru, jsou římské rolety. I o ty se zajímá stále více lidí, protože vypadají pěkně, důstojně dostávají svému hlavnímu účelu a zároveň se podílí na celkové intimitě každého pokoje. Snadno se ovládají i udržují v čistotě a u vás doma se tak budou parádně vyjímat.

Vybírejte z pestré palety barev i vzorů

Zaujala vás představa, že si doma konečně vytvoříte to svoje soukromí, které cizí lidé ani sousedi nebudou mít šanci prolomit? Líbilo by se vám nejen vyřešit otázku stínění, ale zároveň vašemu bydlení dodat šmrnc. V tom případě se podívejte na stránky markupstudio.cz, kde je pro vás připraven pestrý výběr barev i vzorů látkových i římských rolet. Díky rozmanité nabídce a různorodé škále barev si každý dokáže přijít na své.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484