Kvalitní pouzdra na zbraně za skvělé ceny!

Zadavatel: BEOM.cz | 22.9.2018 | Obchod, e-commerce
AirsoftPro.cz
Autor fotografie:

Pořídili jste si pěknou zbraň na airsoft a chcete, aby vám sloužila hezky dlouho? Pak se o ni musíte ale také náležitě starat! To znamená ne jen během samotné hry a střílení a bezprostředně v době poté – tím máme samozřejmě na mysli řádné vyčištění a pečivou údržbu, ale také v době, kdy ji nepoužíváte, nebo během přepravy.

Přepravní pouzdra na zbraně

V sortimentu oblíbeného internetového obchodu AirsoftPro.cz naleznete velice široký sortiment na pouzdra na zbraně. Tato pouzdra dokonale ochrání vaše airsoftové pistole během přepravy na bojiště, nebo v době, kdy máte pistoli doma uloženou a zrovna ji nevyužíváte. Během boje pak pouzdro oceníte také. Zde ale záleží pak už na typu výběru a samozřejmě i na tom, k jaké pistoli pouzdro vybíráte a pořizujete.

Pouzdra na zbraně na tělo

Pokud máte krátkou zbraň, kromě praktického kufříku, do kterého můžete umístit i další příslušenství, jako čištění, munici a vše další potřebné, můžete zakoupit i praktické pouzdro na zbraň, ve kterém můžete nosit pistoli stále připravenou přímo na těle a mít ji tak k dispozici i během boje. AirsoftPro.cz nabízí opasková pouzdra, stehenní pouzdra, nebo univerzální kousky, které si na těle přizpůsobíte tak, jak potřebujete třeba i pokaždé jinak. Popruhy i materiály, ze kterých jsou pouzdra vyráběna, jsou pevné a velmi odolné.

Pouzdra na zbraně dlouhého provedení

I v případě, že máte doma dlouhé zbraně, ať už elektrické, plynové, manuální nebo odstřelovací pušky, i o ně je třeba se náležitě postarat. Společně s funkcí zapouzdření a ochrany proti vnějším vlivům, mají pouzdra na zbraně z nabídky tohoto internetového obchodu i mnohé další výhody. Dlouhá pouzdra nebo kufry můžete snadno transportovat díky popruhům, uložíte do nich taktéž mnoho příslušenství, a tedy máte vše po ruce a na jednom místě.

Veškerá pouzdra na zbraně můžete zakoupit v mnoha barevných provedeních a velikostech. Na výběr jsou klasická černá, khaki, písková a i maskáčovaná provedení. Co se velikosti týká, jsou zde pouzdra přesně pro typ zbraní, která má e-shop v sortimentu, proto můžete zakoupit prakticky vše najednou.

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
Obrázek uživatele BEOM.cz