Kupte si dámský kabát

V kabátu budete za dámu
Zadavatel: Magieprirody.cz | 24.9.2015 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Dámské kabáty jsou oblečení, které snoubí elegantnost s praktičností. Pokud musíte do práce nosit kalhotové kostýmky nebo jiné formální oblečení, jistě takový dámský kabátek náležitě oceníte. Nosit ho lze do společnosti, na vycházky, ale i jen tak a přitom v něm budete neustále vypadat skvěle. Takový kabátek vám zaručí, že budete v teple a suchu, ale zároveň z vás udělá dámu na úrovni. Výhodou je, že si ho můžete vzít jak k sukni, tak kalhotám. Ovšem stejně jako jsou lidé, kterým by slušel i pytel od brambor, ne všechny dámské kabátky sluší každé ženě. Podívejte se, co byste si měla promyslet, než si kabátek koupíte.

1. Materiál hraje prim

Základním rozhodnutím při výběru kabátu by pro vás mělo být to, z jakého bude materiálu. Pokud chcete příjemný dámský zimní kabát, který vás v zimě opravdu udrží v teple, je lepší sázet na vlnu a kašmír. Sice vás takový kabátek určitě vyjde dráž, než taková různorodá směska, ze které je většina dnešních zimních kabátů, ale určitě se to vyplatí. Budete vypadat skvěle a zároveň budete v suchu a teple. Na podzim je důležité volit především takové materiály, které snadno nenavlhnout, ale zároveň jsou prodyšné, takže se mrkněte na výběr dámských podzimních kabátů.

1. Střih a barva

Zatímco u barvy hodně záleží na místech, kam chcete v kabátku chodit, střih se bude odvíjet od vaší postavy. Pokud nemáte zrovna sto sedmdesát centimetrů, určitě si volte kabátky kratšího střihu, které vás opticky prodlouží. Dosahovat by měly délky maximálně po kolena. Vysoké a hubené ženy si zase mohou dovolit koupit kabát alá Neo z Matrixu, protože jim ani tato délka nebude ubírat drahocenné centimetry. Při postavě přesýpacích hodin zdůrazněte svůj pas páskem, při jablkovitém tvaru postavy jej raději vynechejte. Široká ramena schová kožešinový lem, menší ramínka zase rozšíří vycpávky. Výhodou dámských kabátů je, že vám vždycky budou lichotit. Tady nemůžete udělat chybu.

Obrázek uživatele Magieprirody.cz
marcol@email.cz