Střední škola ARCUS Vás připraví na budoucnost!

Přemýšlíte, kam se vydáte na střední školu? Baví Vás animace, design, výpočetní technika a multimédia?
Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 24.9.2014 | Kariéra, vzdělávání

Praha (Pressweb) - Pokud jsi alespoň na jednu z položených otázek odpověděl „ano“, tak pro Vás bude Střední škola cestovního ruchu ARCUS a její obor Multimediální tvorba trefou do černého! Pojďme si ale o škole i o samotném studiu povědět více.

Střední škola cestovního ruchu ARCUS již od roku 1993 připravuje své žáky v rámci čtyřletého maturitního studia. Základ celého studia tkví v důrazu na odborné předměty, které absolventy připraví uspět na pracovním trhu, ale poskytnou jim i kvalitní základ pro případné budoucí studium na vysoké škole. Tyto předměty jsou vyučovány jak internisty v podobě učitelů, ale i externisty z řad vysokoškolských přednášejících a odborníků z praxe. V rámci odborných předmětů získává student detailní znalosti z oblasti managementu a marketingu, výtvarné a prostorové tvorby, multimediálních technologií, digitálních fotografií a animace, tvorby a správy webových stránek, designu, ale i aplikace AutoCAD, která je zaslouženě jednou z nejpopulárnějších aplikací pro vytváření návrhů a dokumentace.

Samozřejmostí je pro nás studium jazyků. Ne nadarmo se říká „Kolik umíš jazyků, tolikrát jsi člověkem“. Již od prvního ročníku si student volí dva povinné cizí jazyky. Během studia mají navíc žáci možnost jak absolvování pořádaných jazykových a poznávacích pobytů na mezinárodních školách v zahraničí, tak i získání jazykových certifikátů z anglického jazyka (FCE a CAE), které jim lépe otevřou možnosti také budoucího studia za hranicemi našeho státu. Za tímto účelem ARCUS spolupracuje s jazykovou agenturou British Council.

Neméně důležitá je pro nás praxe. Mladí lidé se často ocitají ve středu začarovaného kruhu, kdy firmy po absolventech praxi požadují, ale žádná z nich není ochotna ji studentovi, či absolventovi poskytnout. Naše škola nabízí studentům možnost podílet se na tvorbě a realizaci naší skutečné a registrované cestovní kanceláře ARCUS. Studenti si tak mohou lépe osvojit teoreticky nabyté znalosti, navíc ale i získat podstatnou praxi, která jim poslouží na pracovním trhu jako jakási konkurenční výhoda a díky které budou v očích budoucího zaměstnavatele atraktivnější.

Samozřejmě, že toto je jen výčet výhod, které studium na naší škole přináší. Další informace naleznete na stránkách naší školy ARCUS - http://www.arcus9.cz/multimedia.

Nečekejte už na nic, klikněte na výše uvedený odkaz a začneme společně pracovat na Vaší budoucnosti.