Realitní akademie nabízí velkou šanci pro každého

Najít dobré uplatnění na současném trhu práce, to rozhodně není procházka růžovým sadem. Pokud člověk chce dobře placenou práci najít, rozhodně se nesmí spoléhat na pracovní úřad a čekat, že mu skvělá nabídka sama od sebe spadne do klína.
Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 24.8.2014 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Je třeba být aktivní a hledat nové příležitosti. Pomocnou ruku všem uchazečům o práci, kteří chtějí jednat a najít kvalitní práci, nabízí Realitní akademie. Začít je možné ihned a šance na uplatnění je obrovská!

Co je Realitní akademie?

Realitní akademie nabízí speciální rekvalifikační kurz v oboru Realitní makléř. Kurz je určen pro nezaměstnané, kteří chtějí svůj život změnit a začít konečně vydělávat i pro všechny, kterým nevyhovuje současné zaměstnání a zajímá je právě obor prodeje realit. Kurz Realitní makléř je akreditován Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, což je zárukou jeho kvality. Každý, kdo úspěšně absolvuje kurz, získá licenci na provozování pracovní činnosti v oblastech realit a nemovitostí a uznávaný profesní titul MBR, tedy Master of Business Realty. Každý účastník kurzu se dozví vše potřebné, co je k výkonu polování makléř realitní kanceláře potřeba.

Kurz se zaměřuje na práci s nemovitosti, připraví uchazeče na práci s katastrálním úřadem, věnuje se otázkám práva a legislativy, naučí uchazeče, jak oceňovat nemovitost, jak pracovat s potřebnými softwary a samozřejmě i to, jak jednat s klienty tak, aby bylo dosaženo úspěchu – tedy prodeje nemovitosti. Účastník kurzu je po jeho absolvování maximálně připraven na výkon tohoto prestižního zaměstnání. Profesní vzdělání má v realitní oblasti obrovský význam, zvyšuje totiž šanci na zisk dobře placeného místa!

Proč o práci realitního makléře uvažovat?

Pádných důvodů se nabízí hned několik. Realitní makléř je zaměstnání, ve kterém je možné se plně realizovat. Absolvent může začít podnikat na vlastní pěst, nebo se může nechat zaměstnat. Velkou výhodou jsou příznivé platební podmínky. Makléři mají dvousložkový plat. První část tvoří pevná sazba, druhou částí je provize za zprostředkování prodeje. Pokud se makléř snaží, může si měsíčně vydělat i desítky tisíc korun.

Další výhodou je časová flexibilita. Makléři jsou placeni od výkonu, takže většinou nemají pevně stanovenou pracovní dobu. Mohou si sami volit, kdy a jak dlouho budou pracovat. Důležitý je výsledek. Nesmí se zapomínat ani na výhled do budoucnosti. Zájem o koupi nemovitostí tu bude vždy, takže šikovný makléř má práci jistou. Jistou výhodou je, že se nejedná o klasickou práci z kanceláře. Makléř musí jezdit za klienty. Výhodou je i práce s lidmi.

Exkluzivní možnost v jedné z nejlepších společností

Šanci pro začínající i zkušené realitní makléře v současné době nabízí společnost COMFORT RESIDENCE s.r.o. Realitní makléři zde najdou stabilní zázemí s řadou zaměstnaneckých výhod. Společnost nabízí nadstandardní provizní odměny, zázemí kanceláře a asistentky, příjemným benefitem je i neomezené volání z mobilního telefonu, podpora právního oddělení při uzavírání smluv, zázemí finančních poradců pro hypotéky a úvěry klientům a další.

Proč spolupracovat s COMFORT RESIDENCE s.r.o.

COMFORT RESIDENCE s.r.o. je nová realitní kancelář, která se snaží vést prodej nemovitostí novým – lepším směrem. Pro klienty připravila komplexní poskytovaný servis, který ostatní realitní kanceláře nabízí jen za poplatek. Velkou výhodou je, že každá nabízená nemovitost je nejdříve podrobena důkladné technické inspekci, takže kupující bude vědět, jaký je její reálný stav. Nic mu nebudete zatajeno. COMFORT RESIDENCE s.r.o. to je maximální podpora a jistota dobrého nákupu nemovitosti pro každého.