S autem na LPG můžete jezdit ještě levněji

Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 24.6.2014 | Auto-moto, logistika

Praha (Pressweb) - Jezdit s Vaším autem a zaplatit za jeho provoz méně než polovinu. Ušetřit nejen na pohonných hmotách, ale i na filtrech, oleji, svíčkách, výfuku a životnosti motoru. Utopie a nereálná vidina? Ne, jen výsledky přestavby Vašeho vozu na alternativní pohon LPG.

Cena propan-butanu je suverénně nejnižší cenou v porovnání s ostatními palivy a vždy taková bude.

LPG je navíc podstatně čistší palivo Váš motor tak bude mít daleko delší životnost. Také svíčky filtry a oleje nebudete muset měnit tak často, protože se nezanášení a neopotřebovávají tak rychle. Déle vydrží i Váš výfuk.

Pokud o přestavbě na LPG uvažujete, je na její provedení nejvhodnější doba. Průměrný řidič totiž ujede nejdelší vzdálenost právě v létě. Cesta k moři a zpět pro mnohé řidiče znamená značný podíl v celkovém počtu kilometrů ujetých za rok. Provedete-li přestavbu na propan-butan nyní, vrátí se vám počáteční investice daleko rychleji.

Autogas Centrum plus má šikovné techniky, kteří si poradí s montáží pohonu na LPG do automobilů všech značek. Důraz klademe především na kvalitu zařízení i provedené montáže a stoprocentní bezpečnost. Naše společnost poskytuje nejen zástavby alternativních pohonů na LPG, ale také rychlý záruční a pozáruční servis.

Nejste-li si optimálním řešením zástavby alternativního pohonu právě do Vašeho automobilu, obraťte se na nás a využijte našich zkušeností. Najdeme nejvýhodnější řešení, se kterým budete stoprocentně spokojeni. Společnost Autogas Centrum plus je tady pro řidiče, kteří chtějí doopravdy ušetřit a záleží jim na pohodlí a bezpečnosti.

Ano, můžete dál jezdit od benzínových pump s protočenými panenkami a s pocitem bezmoci. Anebo můžete skutečně ušetřit a přitom se nijak neomezovat. A čím dříve to uděláte, tím více ušetříte.

Témata: LPG

SEO Services, s.r.o.