Pracovní obuv není jen na parádu

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 24.4.2018 | Stavebnictví

Pracovní obuv představuje nedílnou součást celé řady pracovních úborů, jejichž nošení je dáno zákonem. Možná i vy pracujete v zaměstnání, kde je od vás vyžadováno nošení speciálního oblečení a ochranných pomůcek, jejichž úkolem je eliminovat riziko vzniku nepříjemného úrazu. Velké procento úrazů se týká právě nohou, ať už se jedná o pád těžkého předmětu nebo třeba šlápnutí na volně ležící ostrou věc. Přitom nošením pracovní obuvi se dá těmto nepříjemnostem poměrně snadno předejít.

Víte, po čem chodíte?

Napadlo vás někdy zamyslet se nad tím, v jakém prostředí ve své práci vlastně chodíte? Připustili jste si někdy tu možnost, že byste si mohli na něco šlápnout? A víte vůbec, jak pekelně to bolí, když vám třeba palcem u nohy skrz naskrz projede ostrý hřebík? Nejenže se jedná o velice nepříjemné a hodně bolestivé zranění, ale především je zde řeč o následné pracovní neschopnosti, která vás vyřadí z provozu a která může mít za následek zhoršení vašich finančních podmínek. Opravdu to chcete riskovat?!

Pracovní obuv je pohodlná

Pokud jste toho názoru, že pracovní obuv musí být nutně nepohodlná, těžká a neforemná, pak jste na omylu. Současné pracovní boty jsou totiž navržené tak, aby žádným způsobem neomezovaly při práci a nezhoršovaly podmínky. Rozhodně neplatí, že pracovní boty jsou těžké a špatně se v nich chodí. Vzhledem k tomu, že v mnoha zaměstnáních strávíte třeba i 12 hodin s nohama v botách, je potřeba, aby obuv byla pohodlná a prodyšná. Jedině tak vám zajistí ten pravý komfort.

Na léto i na zimu

Výhodou pracovní obuvi je skutečnost, že se vám dokáže přizpůsobit. V e-shopu rucedozadu.cz, který se zaměřuje na prodej pracovních pomůcek, oblečení i obuvi, najdete pestrou nabídku bot, které jsou vhodné jak pro zimní, tak i pro letní měsíce. Najdete zde pevnou kotníčkovou obuv, vzdušné sandály na léto, praktické gumáky do vlhkého prostředí nebo zimní obuv do chladných podmínek.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484