Aliance NCCN a nadace ECO spolupracují na překladech a regionálních úpravách směrnic NCCN

Zadavatel: Marketwired, LP. | 24.3.2015 | Zdraví

FORT WASHINGTON, PA – (Marketwired / Pressweb – 19. března 2015) – Aliance National Comprehensive Cancer Network® (NCCN®) spolupracuje s nadací Foundation for Excellence and Quality in Oncology (ECO) na vydání španělského překladu směrnic týkajících se klinické praxe v onkologii, v originále NCCN Clinical Practice Guidelines in Oncology (NCCN Guidelines®), a na vytvoření jejich regionálních variant upravených pro Španělsko.

Přeloženy do španělštiny a upraveny pro místní region budou směrnice NCCN Guidelines® týkající se následujících chorob: rakovina prsu, kolorektální karcinom, nemalobuněčný karcinom plic, rakovina prostaty a melanomy, přičemž první přijde na řadu pro použití ve Španělsku směrnice týkající se nemalobuněčných karcinomů plic.

Nadace ECO je předním sdružením ve Španělsku, které tvoří lékaři z oboru onkologie. Závazkem nadace je zlepšování kvality péče o pacienty trpící rakovinou, podpora dokonalosti v oblastech klinické asistence, zkoušek a školení.

„Spolupráce s nadací ECO bude mít významný vliv na péči o pacienty a zjedná nápravu, co se týče neuspokojených potřeb onkologických a ostatních lékařů ve Španělsku a ostatních španělsky mluvících regionech,“ uvedl Robert W. Carlson, MD, generální ředitel NCCN.

Vedle toho bude aliance NCCN spolupracovat s nadací ECO na překladu vzdělávacího obsahu NCCN, který není určen průběžnému vzdělávání, pro mezinárodní program vzdělávacích činností NCCN International Educational Activities Program (NCCN IEAP), který uznává kvalifikaci lékařů z regionů mimo území Spojených států, kteří prokážou porozumění směrnicím prostřednictvím úspěšného absolvování předepsaného počtu hodin vzdělávacího obsahu.

„Nadace ECO a aliance NCCN sdílejí mnoho zásad a hodnot a tato dohoda pomůže zlepšit kvalitu péče o španělské pacienty trpící rakovinou, a to prostřednictvím překlad a regionální verze klinických směrnic“, uvedl Carlos Camps, MD, President ECO Foundation.

Aliance NCCN vytváří a udržuje 61 směrnic NCCN Guidelines a více než 70 verzí a překladů ve 13 jazycích, které umožňují zohlednit metabolické odlišnosti populace, místní dostupnost a regulační úpravu využívanou v konkrétním globálním regionu.

Chcete-li se o programu NCCN International Program dozvědět více, navštivte web NCCN.org/international.

O alianci National Comprehensive Cancer Network

Aliance National Comprehensive Cancer Network® (NCCN®) je nezisková aliance 26 předních světových center léčby rakoviny, která se věnuje péči o pacienty, výzkumu a vzdělávání a jejímž cílem je zlepšovat kvalitu, efektivitu a účinnost léčby rakoviny, aby pro pacienty zajistily kvalitnější život. Díky postavení odborné autority a odborným znalostem klinických odborníků v členských institucích aliance NCCN dokáže NCCN vytvářet zdroje, které představují cenné informace pro různé zainteresované strany v systému poskytování zdravotní péče. Jako zastánce vysoce kvalitní péče o pacienty s rakovinou propaguje aliance NCCN význam průběžného zlepšování kvality a zdůrazňuje nezbytnost vytváření odpovídajících směrnic klinické praxe, které budou používat pacienti, lékaři a držitelé rozhodovacích pravomocí v oblasti zdravotní péče.

Kontakt pro média:
Katie Kiley Brown
NCCN
215.690.0238
brown@nccn.org

Region: Svět

Marketwired, LP.

13818 SW 152nd Street, # 374
33177 Miami, Florida
Kontaktní osoba: Marketwired Client Services
cs@marketwired.com
About MarketwiredMarketwired advances the way the world communicates. Serving more than 11,000 clients worldwide through 20 offices on four continents, Marketwired is a dominant distributor of company news releases and other communications. Marketwired electronically delivers global news and... vice ›