Správa činžovních domů vám dokáže pomoci ve všech oblastech pronajímání nemovitostí

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 1.4.2021 | Reality, bydlení

Pronájem nemovitostí od malých bytů, přes domy až po celé činžovních objekty je jednou z nejrizikovějších součástí realitního podnikání. Jenže zároveň patří mezi druhy podnikání, které nabízí možnost dlouhodobého zisku, přičemž po delším čase získáte z původní nemovitosti mnohem více než jen obyčejným prodejem, a přitom stále zůstává vaše.

S pronájmy je ale spojena celá řada nepříjemností, která vás v tom nejhorším může potkat. Dnes si představíme službu správa činžovních domů a řekneme si, jak ji získat.

Kdo a jak poskytuje správu nemovitostí?

Správa nemovitostí je služba, která je poskytovaná realitními kancelářemi. Starají se o ně především větší kanceláře s dostatkem personálních i časových kapacit jako happyhouserentals.com.

Správa se sjednává přímo s kanceláří. V prvním kontaktu se domluví veškeré detaily o nemovitosti, zajistí se dokumentace a pochopitelně také návštěva. Později pak přichází konkrétní dohoda, kdy se podepisuje rovnou několik smluv, potřebných k bezpečnému průběhu služby pro vás i pro realitní kancelář. Základem je především plná moc, ve které je pečlivě vymezená působnost realitní kanceláře.

Co všechno správa činžovních domů nabízí?

Správa činžovních domů je nastavena tak, aby nabízela kompletní servis potřebný pro bezproblémové pronajímání nemovitostí. Součástí je tak pochopitelně poradenství, získávání ubytovaných nájemníků, komunikace s nimi včetně financí a zapomenout se nesmí ani ne technologický dohled nad nemovitostí.

Správa má tu největší výhodu v tom, že valnou část problémů a řešení bere na svá vlastní bedra. Vy i nadále budete mít možnost o svých nemovitostech rozhodovat, ale pokud budete potřebovat čas a bezpečí, tak vás realitní kancelář ve všech nepříjemných oblastech plně zastoupí a podpoří.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484