Realitní kanceláře vám dokáží pomoci s nemovitostí víc, než kdykoliv předtím

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 1.4.2021 | Reality, bydlení

Realitní trh není žádná procházka růžovou zahradou. Většinou se v něm skrývá velký počet nebezpečí a výstrah, a ne vždy je v silách jedince s těmito problémy počítat a vyhnout se jim. To platí jak pro prodej, tak pochopitelně i pro pronájem nemovitostí. Naštěstí realitní kanceláře už dokáží pomoci opravdu efektivně a spolehlivě s obojím!

Prodej nemovitostí je každým dnem efektivnější

Prodej nemovitostí jako takových je základní součástí realitního podnikání. Platí u něj fakt, že je už od začátků tou jedinou činností, které se věnují veškeré realitní kanceláře. To ale neznamená, že by v nich nedokázaly panovat rozdíly. Spíše naopak. Větší realitní kanceláře jako happyhouserentals.com nabízejí služby na mnohem profesionálnějším a rozsáhlejším prostředí než jejich konkurence.

Je to dáno především velikostí kanceláře a personální kapacitou. Kdy se větší počet zaměstnanců odráží na službách, které může kancelář kvalitně poskytnout. Součástí moderního pronájmu nemovitosti tak je nezávislé poradenství, profesionální analýza tržního prostředí a pochopitelně také veškeré okolní služby jako je profesionální focení a online propagace.

Správa činžovních domů pro majitele a developery

Ne každý se ale rozhodne jít cestou „rychlých peněz“ a z nemovitosti se raději rozhodne těžit po celý život. Jedinou možností, jak to udělat, je pochopitelně její nabízení k pronájmu. To má svoje velké klady, ale pochopitelně i dost zásadních nevýhod.

Stěžejní nevýhodou je, že je v pronajímání více rizik jak v celém prodeji. Může dojít kdykoliv k havárii energií, nebo k poškození nepoctivými nájemníky. Přesně proto je součástí nabídky realitních kanceláří i správa činžovních domů, která slouží jako pomocná ruka při těchto problémech. S realitní kanceláří v zádech se už nemusíte bát o budoucnost svých nemovitostí.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484