Nákup kvalitní dámské obuvi je možný také přes internet. Poradíme vám, jak na to!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 1.4.2021 | Sport, volný čas, zábava

Už několik měsíců se musíme potýkat s tou nepříjemností, že jsou zavřeny klasické butiky s oblečením a obuví. Pro spoustu žen tak neexistuje jiná možnost než si zkrátka novou obuv zakoupit přímo online. Někdy to ale může být pořádný záhul. S tím vám ale velice rádi poradíme dnes tím, že vám dáme několik triků pro pohodlnější nákup dámské obuvi.

Ideálně vyhledávejte stejnou značku dámské obuvi

Jednou z možností, jak nakoupit i přes internet se slušnou jistotou je hledání stejné značky. Časem si pochopitelně zvyknete na svoji současnou obuv a kdykoliv pak vybíráte od stejné značky, tak máte představu o jejich velikostech.

Je totiž běžné, že se pohled na jednotlivé velikosti mírně liší u různých značek. To stejné ale může přijít i v případě, kdy kupujete stejnou značku, ale jiný druh obuvi. Pomoci s výběrem by vám rozhodně mohly internetové obchody jako obujbotky.cz, které svým velkým sortimentem nabídnou ideální řešení.

Sledujte tabulky velikostí a také tvar nohy

Pro zkoušení online jsou naprosto zásadní tabulky velikostí. Naprostá většina výrobců dává k dispozici kompletní tabulky, ve kterých máte nejen porovnání velikostí podle standardu US, EU a jim podobných, ale také v centimetrech či palcích. Tyto čísla slouží k tomu, abyste si mohli kdykoliv doma přeměřit nohu a díky tomu jednoduše odhadnout, jaká velikost obuvi by pro vás mohla být ideální, i když ji kupujete poprvé.

Důležitý může být také tvar podrážky. Specifické jsou v tom především dámské kozačky, lodičky a podobné druhy obuvi. Ideálně si obkreslete na papír profil vaší nohy. Každý totiž má nohu jinak formovanou a může mít například široký nárt, či vysokou klenbu. To vše pak může působit otlačky i když zvolíte správnou velikost obuvi.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484