Co byste měli očekávat od kvalitních matrací? Pohodlí a péči v jednom je základ!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 1.4.2021 | Služby

Kvalitní matrace jsou zboží, které je mnohdy dost nedostatkové. Na trhu se totiž pohybuje spousta matrací za velmi vysoké ceny, které se jako profesionální a opravdu zdravá matrace pouze tváří, jinak s nimi nemají společného ani o píď víc, než je možný design. Oproti tomu profesionální obchodníci specializující se pouze na matrace a ložní prádlo jako levne-ceske-matrace.cz nabízejí sortiment od profesionálních výrobců s ověřenou kvalitou.

Světem putují i české matrace nejvyšší kvality

Možná vás to překvapí, ale české výrobny patří mezi nejlepší producenty zdravotních matrací v Evropě. Některé obchody jako již zmínění navíc disponují titulem výhradního prodejce některých z českých značek a díky tomu jsou schopny nabídnout ještě lepší ceny. České matrace se odrážejí především od vysoké kvality zpracování. Spousta modelů je dokonce produktem ruční výroby a o to kvalitnější a odolnější tedy jsou.

Dobrá matrace myslí na ortopedické zóny

Na matracích jsou takzvané ortopedické zóny. Někdy jste se možná setkali i s pojmem zdravotnické, nebo stabilní zóny. Vesměs jde o místa, kde jsou záda silně namáhaná a během noci se váhou těla takzvaně bortí přirozená křivka páteře. Od toho potom vznikají ranní bolesti a nevolnosti. Takové zóny se ocitají především v oblasti bederní a krční páteře, potažmo prostoru mezi lopatkami. Díky jejich stabilizace dochází k přirozenému nastavení páteře a spánek je mnohem jednodušší.

Přírodní materiály s minimem alergenů

Oproti různým pseudo-výrobcům se dá říct, že se naprostá většina matrací vyrábí z přírodních materiálů bez přirozených alergenů. Občas se může stát, že lidé se vzácnějšími alergiemi mohou mít s některou z matrací problém, ale pro ty jsou tu potom specializované matrace pro alergiky.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484