Samonosné brány – chytré řešení u vašeho domu

Samonosné brány jsou komfortní
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 14.8.2020 | Auto-moto, logistika

Praha (Pressweb) - Chcete mít komfortní vjezd ke svému domku nebo do administrativního areálu? Zajistí to samonosné brány.  Zapomeňte na běžná vrata, která se musela zavírat a otvírat ručně. Víte, jak je to nepohodlné. I v dešti musíte vylézt z auta, odemknout a otevřít, a když vjedete do garáže nebo jen na svůj pozemek, zase musíte sám vrata zavřít. Říká se, že pokrok nezastavíš, a právě u moderně řešených vjezdů je to znát. Vybaveni dálkovým ovladačem vám už nestojí nic v cestě, abyste elegantně zaparkovali u rodinného domku, aniž byste musel z auta vystoupit.

Samonosné brány zvládnou i vrstvu sněhu nebo listí

Samonosné brány jsou jedním z druhů automatických bran. Liší se jen způsobem, jak se zavírá křídlo. Obecně se jim řídká posuvné brány, protože vratové křídlo se zasouvá na jednu stranu. U pojezdové brány se křídlo pohybuje na kolečkách po zemi nebo v kolejnici, proto musí být prostor pod křídlem zbavený sněhu nebo listí. Samonosné brány tuto podmínku nemají. Křídlo se pohybuje nad zemí, protože kolečkový převod je umístěn na zabetonovaném sloupku. Takže ať je na dvoře sníh nebo na podzim listí, nemusíte se o to starat.

Na výrobu samonosných bran se používá ocel, výplň je různá

Samonosné brány však musí mít vždy volné prostor na jedné straně plotu. Pokud tomu brání nějaký objekt, musíte zvolit jiné řešení, například automatická nebo skládací vrata. Díky vlastnímu pohonu se po spuštění dálkovým ovladačem obě brány samy otevírají nebo zavírají. Další možností jsou skládací vrata, což znamená, že jedno křídlo rozdělené na dvě části se postupně složí, takže se uvolní vjezd. Brány i vrata jsou vyrobeny z oceli a výplní může být dřevo nebo ocel. Dají se ovládat nejen dálkovým ovladačem, ale díky systému GPS i mobilním telefonem. Automatické vjezdy jsou vybaveny senzory, aby zabránily uzavření brány, když se auto náhle zastaví nebo je v cestě křídla předmět nebo osoba.

Témata: samonosné brány, brány, pojezdové brány, automatické brány, kovovýroba | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2