Indie a Srí Lanka – jak je poznat nejlépe?

Cestování je krásná věc, obzvláště potom v případě, pokud se rozhodnete vyrazit do vzdálenějších exotických destinací.
Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 23.8.2014 | Cestování, gastronomie

Praha (Pressweb) - V Evropě nic nového nečekejte, opravdové dobrodružství najdete v Asii. Stále více cestovatelů míří právě do Indie a na Srí Lanku. Co nabízí více a jak si pobyt zde užít na maximum?

S cestovní kanceláří nebo bez?

Cestování do vzdálenějších zemí, to není dnes žádná zvláštnost. Ceny letenek šly poměrně dolů, takže jsou dostupné téměř pro každého. Každý cestovatel by si měl odpovědět na jednu základní otázku - zda vyrazit na vlastní pěst, nebo s cestovní kanceláří. Z hlediska ceny je možná výhodnější varianta první (rozdíl ale není nijak markantní), z hlediska zážitků a poznání dané země, je lepší zvolit variantu druhou. Organizované poznávací zájezdy vedou vždy po těch nejlepších místech, zanedbatelný není ani komfort při cestě a zajištění ubytování. Důležité je si uvědomit, že pokud člověk vyrazí do tak vzdálených míst na vlastní pěst, má to obvykle velmi těžké, protože je odkázán jen sám na sebe. Pokud vyrazí s cestovní kanceláří „kryje mu záda“ delegát.

Monoi jako nejlepší volba

S netradiční nabídkou jedinečných zážitků přichází cestovní kancelář Monoi. Specialitou jejich nabídky je dovolená Indie v podobě zážitkového zájezdu, díky kterému je možné poznat všechny krásy této země. Zájezd je koncipován tak, že cestovatelé projedou celou Indii od severu k jihu. Mají tak jedinečnou možnost poznat všechna nejkrásnější místa této podivuhodné země a velkými doušky ochutnají její kulturu. Dobrodružství začíná v kosmopolitním Dillí a končí v okouzlující Bombai. Monoi to je i Srí Lanka dovolená. Klienti se mohou těšit na zájezd, který jim představí do posledního detailu tento šťastný ostrov, který je také přezdíván jako země smějících se lidí.

Region: Svět