Jaký význam má krmivo pro psy?

Krmivo pro psy
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 23.6.2016

Praha (Pressweb) - Chovatelé psů dávno vědí, že strava pro psy je velmi důležitá. Zajišťuje jim správný vývoj těla i rozvoj duševních a smyslových schopností. A v každé fázi vývoje je krmivo pro psy trochu odlišné. Jiné požadavky má štěně, dospělý pes, senior, kojící fena i pes ve výcviku. Pokud budete připravovat stravu sami, nikdy se vám nepodaří sladit poměr bílkovin, tuků, vitamínů a minerálních látek tak, aby strava byla přesně vyvážená. To zajistí jedině kupované krmivo pro psy prověřených značek. Mají léty ověřené receptury pro jednotlivá plemena i jejich fázi vývoje.

Kupované krmivo pro psy má vyvážený poměr živin

Prověřenou značkou krmiva je například Arden Grange. Jde o rodinnou firmu, která vsadila na masové směsi z konkrétních oblastí. Krmivo pro psy Arden Grange obsahuje kuřecí maso z výběhů ve Velké Británii, maso lososů ze skotské Vysočiny a jehněčí z Nového Zélandu. Tamní klima má podle výrobců mimořádný vliv na příznivý obsah hlavních živin, psy tyto směsi rádi konzumují a prospívá to jejich vývoji. Pokud jste sami zvolili značku kvalitního krmiva pro psy, ještě to neznamená, že bude chutnat vašemu psovi. Stejně jako lidé, i psi mají své chutě a ne vždy přijmout to, co jim nabízíme.

Ať vás pes vyzkouší i maso z divokých zvířat

Když vašemu psovi nebude chutnat krmivo, které jste mu vybrali, zkuste značku Taste of the Wild. Pokud bydlíte v Praze, toto krmivo pro psy se rozváží kurýrem. Jde o směs, která obsahuje podíl divokého masa. Skládá se z bizoního, jehněčího, rybího masa a další zvěřiny. Výrobci vycházejí z přesvědčení a dlouholetých zkušeností, že pes ani po tisíci let domestikace nezapomněl na svoji divokou podstatu, kdy lovil ve smečkách ve stepi. Zvěřina má trochu jiné složení než masa z domácích chovů, je více aromatická, protože strava divokých zvířat je pestřejší. Krmivo pro psy Taste of the Wild vyhovuje také psům, kteří trpí nějakou alergií.

Témata: krmivo pro psy, Arden Grange, Taste of the Wild

SEO Services, s.r.o.