Kde zaparkovat na Praze 1?

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 23.4.2015 | Auto-moto, logistika

Praha (Pressweb) - Chystáte se na cestu do Prahy a nevíte, kde nechat svůj vůz? Navštivte webové stránky www.parkovani-praha1.cz, které vám přinášejí přehled parkovacích míst v Praze. Jestliže to v Praze neznáte, může být těžké najít dobré parkování. O jeho výběru rozhoduje nejen lokalita, ale také cena, za kterou zde můžete parkovat.

Praha je rozdělena do zón parkování. Jedná se o modrou, zelenou a oranžovou parkovací zónu. Modrá zóna je určena pro lidi, kteří zde mají trvalý pobyt. Ti tak mohou parkovat s parkovací kartou, za níž platí nějaký roční poplatek. Bez parkovací karty zde můžete zastavit pouze mezi šestou a osmou ranní hodinou. Doba parkování by ale neměla překročit 3 minuty.

Dále je zde zelená a oranžová zóna. Zelená je určena ke střednědobému stání, jehož délka nepřekročí 6 hodin. Oranžová zóna je zase krátkodobá na 2 hodiny. Pokud tedy svůj vůz chcete nechat v Praze třeba celý den, je vhodnější využít některého z parkovacích či obchodních domů, které takové parkování umožňují, navíc často i za výhodnější cenu.

Region: Praha

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1