Pomocná ruka - hydraulický nakladač za traktor

Zadavatel: Magieprirody.cz | 21.3.2016 | Stavebnictví

Praha (Pressweb) - Dnes pro Vás máme tip pro údržbu pole. Jedná se o hydraulický nakladač za traktor. Firma polnistroje.cz nabízí širokou škálu strojů pro Vaše pole a to včetně příslušenství.

V současnosti je v zemědělských podnicích využíván široký sortiment nakládacích a manipulačních prostředků, protože rostlinná i živočišná výroba je spojená s nakládáním a přemisťováním různých materiálů, a to od sypkých hmot, jako jsou zrniny a olejniny, minerální hnojiva, či krmné směsi, přes objemové materiály, jako jsou čerstvě sklizené i konzervované pícniny, sláma nebo chlévský hnůj, a konče např. pracemi spojenými s údržbou jednotlivých provozů a péčí o různé prostranství kolem areálů zemědělských staveb.

My Vám představujeme hydraulický nakladač za traktor. Právě tento nakládač využijete na přemísťování různých zemědělských materiálů nebo jiné práce. Díky příslušenství, které si můžete dokoupit k tomuto nakládači, můžete snadno tento nakládač používat pro výkopové práce za pomocí lopaty, kterou nasadíte místo vidlí.

Nakladače se v našem zemědělství začaly objevovat od počátku devadesátých let minulého století a našlo se pro ně obrovské množství uplatnění. Oblibu si získávají hlavně svou univerzálností, možností rychlé výměny adaptérů, dobrými vlastnostmi, nebo dosahem ramene. Dnes už patří k základnímu vybavení zemědělských provozů od nejmenších farem až po velké podnikové komplexy

Právě takový hydraulický nakladač za traktor + příslušenství (vidle, výkopová lžíce) nyní pořídíte za velmi výhodnou cenu pod 80.000,-Kč

V nabídce této firmy taky naleznete polní mechanizaci, příslušenství a hydraulické komponenty, které jsou vyrobeny na míru. Prodávají kvalitní a prověřenou techniku, s tradicí již od roku 1987.

V případě dotazů nebo zájmu kontaktujte tuto firmu na telefonním čísle (+420) 725 717 871 nebo na email: info@polnistroje.cz

Obrázek uživatele Magieprirody.cz
marcol@email.cz