Co s nemovitostmi, když jsou majitelé pryč

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 23.2.2017 | Reality, bydlení

V dnešní době stále více lidí odchází pracovat do zahraničí. Láká je vidina lepší pracovní pozice a především mnohem vyšší platové ohodnocení. Mnohdy se může jevit, že život v zahraničí je jednodušší. Ale přece jen domov a kořeny jsou jen jedny a je dobré si nechat zadní vrátka. Mohou jimi být třeba nemovitosti, které se dotyčný rozhodne ponechat si. Jenže co s nimi a jejich správou, když jste v zahraničí a ve vašem domě žijí nájemníci? S touto otázkou vám může poradit správa nemovitostí.

Správa bytů a rodinných domů

Správa nemovitostí Praha je služba poskytovaná v rámci realitní kanceláře Happy House Rentals s.r.o.. Tato divize vznikla v důsledku velké poptávky a je velmi žádaná ze strany majitelů nemovitostí, kteří žijí v zahraničí nebo jsou dlouhodobě neschopni starat se o své nemovitosti.

Správa nemovitostí

Základním kamenem správy nemovitostí je individuální přístup k majitelům a nájemníkům. Služba správa nemovitostí je klienty využívána při dlouhodobých i kratších pronájmech. Pracovníci realitní kanceláře převezmou pravomoci v jednání s nájemníky a jsou jim plně k dispozici při řešení jakýchkoli otázek či potíží. Mimo jiné správa nemovitostí Praha zahrnuje ubytování a odubytování nájemníků včetně kontroly inventáře, vybírání nájemného, přebírání pošty, opravy a údržby bytů a domů, pravidelné inspekce, komunikaci mezi majiteli a nájemníky. Dále je ve službě poskytováno základní právní poradenství a účetnictví, přehlášení účtů za elektřinu a plyn na nájemníky a kupříkladu i zařízení telefonních služeb.

Divize správa nemovitostí poskytuje opravdu kompletní servis v péči o klienty a to jak pro majitele nemovitosti, tak pro jejich nájemníky. Na stránkách happyhouserentals.com naleznete veškeré kontakty a informace o správě vašich nemovitostí.

Region: Praha

MediaUp Agency s.r.o.