Zateplete dům za tři hodiny a ještě tuto zimu ušetříte tisíce! Získejte slevu 20% a proměření domu termokamerou zdarma!

Zadavatel: IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. | 23.2.2014 | Cestování, gastronomie

Polná (Pressweb) - Systém MAGMARELAX® je moderní metoda zateplení domu. Aplikací se zamezí úniku tepla z domu stropem, čímž dochází k úspoře až třetiny nákladů na vytápění objektu.

Stropem domu totiž uniká bez užitku až třetina tepla. Ohřátý vzduch, přesně podle fyzikálních zákonů, stoupá vzhůru a hledá skulinku, kudy by unikl z vytápěného prostoru. Nejúčinnějším způsobem zateplení obytných prostor je tedy zateplení stropu, jinými slovy – podlahy na půdě – foukanou minerální izolací MAGMARELAX®. Pokud je současná podlaha půdy dutá, fouká se izolace do dutiny. Není-li dutina k dispozici, fouká se minerální čedičová vata na plochu půdy.

Minerální izolace nejen výborně tepelně izoluje za třeskutých mrazů, ale účinně zabrání přehřívání místností v patře i za žhavých letních dnů. V zimě ušetříte až třetinu nákladů za topení, v létě za klimatizaci. Za rok jsou to tisíce. Překvapí vás příznivá cena izolace i výhodná možnost financování!

Minerální izolace MAGMARELAX® účinně zabraňuje vzniku plísní, je nehořlavá, odolá i hlodavcům. Svou vynikající izolační schopnost si udrží po desítky let, protože nesléhá.

Minerální vata se aplikuje foukáním hadicí z vozu přistaveného před domem. Samotné foukání izolace je hotové za 3 hodiny. Práce probíhají za normálního provozu domácnosti, za každého počasí, bez velkého hluku a nadměrné prašnosti.

Využijte naší akce, a máte-li dům s dutým trámovým stropem bez izolace a nebo nevyužitou půdou bez izolace, zjistěte na vlastní oči sami, jaké nejlevnější opatření Vám ušetří teplo a tisíce!

Objednejte si měření termokamerou ZDARMA a zároveň splňujete tyto podmínky:

• 1. jste vlastníkem domu nebo objektu s dutým trámovým stropem bez izolace a nebo nevyužitou půdou bez izolace
  • 2. nebo máte ve stropě nebo na půdě starou izolaci, která už neizoluje
  • 3. už dále nechcete nesmyslně utrácet za energie; naopak rádi ušetříte čas, teplo, peníze a
  • 4. nabídka nezávazného měření termokamerou a konzultací ZDARMA Vás zaujala

pak prosím neváhejte a objednejte prohlídku domu. V zápětí Vás bude kontaktovat náš technik, který se s Vámi domluví na vhodném termínu prohlídky.

A jako bonus pro vás máme 20% slevu na foukanou minerální izolaci MAGMARELAX®!

Více na www.magmarelax.cz/termokamera nebo na bezplatné lince 800 100 533.

Témata: MAGMARELAX, foukanoá minerální izolace | Region: ČR

IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.

Tyršova 405
588 13 Polná
Kontaktní osoba: IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.
info@ippolna.cz
Obrázek uživatele Sarka
IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. je specializovaná společnost zabývající se úsporou energií v prostředí veřejného a komerčního sektoru i domácností. Je výhradním tuzemským dodavatelem systému foukané kamenné vlny MAGMARELAX. Nedílnou součástí práce je poradenská činnost, zejména pak návrhy opatření... vice ›
IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.