Elektronické cigarety jsou výtečným partnerem nejen pro zdraví

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 23.12.2020 | Potraviny, tabák

Možná by nikoho nenapadlo, že někdy bude možností spojovat zdravější životní styl a kouření. Pochopitelně se tyhle dvě věci popírají, ale ne vždy to musí nutně znamenat totéž. Elektronická cigareta je výborná možnost, jak se oddávat svojí oblíbené kratochvíli a u toho se vyhnout jakýmkoliv negativním dopadům na vlastní zdraví, nebo zdraví svého okolí.

Jak elektronická cigareta vypadá a funguje?

Je to naprosto jednoduché. Elektronická cigareta je malé kapesní zařízení složené z několika částí, které má za úkol produkovat aerosol velice podobný klasickému kouři z cigarety. Rozdíly jsou tady ale dva zásadní. Není zde ani plamen, ani tabák. Tato kombinace totiž tvoří spoustu vedlejších zplodin, mezi něž pochopitelně patří i dehet. Namísto ohně je zde elektronická baterka a namísto tabáku je zde báze na základě vody. Baterka ohřívá topné tělísko přímo v bázi a ta se na základě tepla odpařuje.

Vodní báze je přitom vytvořená, aby simulovala stejný pocit a chuť, jako máte z klasické cigarety. S absencí dehtu ale bez spousty negativních vlastností. Báze se dají jednoduše sehnat, stejně jako elektronické cigarety nebo jejich jednotlivé součástky na specializovaných obchodech.

V čem je elektronická cigareta lepší?

Otázkou tedy zůstává, v čem je elektronická cigareta lepší. Základem určitě je fakt, že po prvotní vyšší investici postupně dokupujete jen báze podle svojí vlastní chuti. Ty ale vydrží poměrně dlouho a díky tomu se stane elektronická cigareta téměř okamžitě uvolněním pro váš rozpočet. Vodní báze navíc, jak už bylo zmíněno, fungují na principu odpařování aerosolu. Dehet zde chybí a ten je zodpovědný zejména za smrad, který obtěžuje vaše okolí, a navíc dobře zůstává na prstech, vlastech, oblečení či nábytku a špatně se ho později zbavuje. V neposlední řadě je pak potřeba mít na mysli, že je právě dehet zodpovědný za víceméně všechny zdravotní komplikace, které kouření způsobuje.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484