Pořiďte na sídlo společnosti nádrže na paliva, se kterými nepoznáte krizi!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 23.11.2022 | Auto-moto, logistika

Pochopitelně ne každá společnost využije možnost schraňovat přímo ve svém sídle tisíce litrů paliv. Jenže naopak ty společnosti, které potřebují pro svoji aktivitu držet celý vozový park v neustálé mobilitě, je taková součást naprostým základem.

Dvojnásob to platí v dnešní době, kdy mimo možnosti lepší mobility a plánování jízd můžeme využít i toho faktu, že naše palivo na sídle nezdražuje takovým tempem, jako je tomu u paliva na veřejných čerpacích stanicích. Investovat do vlastních nádrží se vám tak zajisté vyplatí.

Vyberte si z extrémně kvalitního sortimentu

Naše společnost eurotankdiesel.cz se specializuje na prodej nádrží na naftu a AdBlue, které vás rozhodně nikdy nezklamou. Kvalitu svého sortimentu můžeme zaručit díky výběru těch nejlepších výrobců a modelů, které nabízejí.

Hlavní součástí našeho sortimentu jsou nádrže společnosti KingSpan. Jedná se o britskou společnost, která patří mezi přední výrobce komponentů v mnoha průmyslových odvětvích, přičemž je nemalou součástí aktivity společnosti i propagace vyšších ekologických standardů. Jejich královská série FuelMaster je tak páteří našeho sortimentu a tím nejlepším, co můžete na místním trhu získat.

Možnost zapůjčení nádrží

Jenže na každá společnost má takovou aktivitu a určení, aby se pro ně vlastnictví nádrže na naftu stoprocentně vyplatilo. V některých případech je mnohem jednodušší si zkrátka takovou nádrž půjčit. A přesně tuto službu vám nabízí také naše společnost. Z našeho sortimentu nádrží si můžete vybrat různé velikosti i specifikace, které umožní široké použití nádrží podle vašich předpokladů. Nejčastějšími případy jsou především sezonní práce, nebo například stavby, kde je potřeba dostatečná zásoba paliva na časově omezené období.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484