Potřebujete kvalitní nádrže na dešťovou vodu? S námi je získáte v nejlepší kvalitě a s ohromnou slevou!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 23.11.2022 | Služby

Nádrže na dešťovou vodu jsou poměrně dost nenápadná zařízení, která mohou ale udělat spoustu prospěšné práce. Díky svému umístění v podzemí jsou dokonalou možností, jak sbírat a uchovávat vodu po dlouhou dobu bez jakýchkoliv vnějších vlivů.

Naše společnost je jednou z těch nejlepších na českém trhu, které vám nabízejí možnost koupě nádrží na dešťovou vodu a všeho vybavení. A díky našim službám dokonce není složité se dostat ke kvalitnímu financování.

Získejte nádrže s možností dotování

Jedná se o systémy, které jsou oproti jakýmkoliv jiným konkurenčním možnostem opravdu dokonalé. Ve své spoustě výhod ale mají jednu nevýhodu, která je dost podstatná. A to je vysoká pořizovací cena. Jenže i na to máme jednoduché řešení. Takzvaná dotace na dešťovou vodu, nebo i často nazývaná dotace dešťovka, je státní dotací, která nám umožňuje financovat nákup a instalaci nádrží.

Naše společnost vám přitom může pomoci s podáním celé dotace od A do Z. Při podávání dotací máme opravdu vysokou úspěšnost pětadevadesáti procent, díky čemuž tak dokážeme poskytnout financování víceméně všem zákazníkům.

Nejlepší dostupné na trhu

Naše nádrže na dešťovou vodu jsou jen od těch nejlepších výrobců a jsou vyvíjeny za pomocí moderních technologií. Díky tomu na webu destovky.cz najdete opravdu jenom to nejlepší, co vám tento obor dokáže nabídnout.

Nádrže i jednotlivé komponenty jsou německé výroby a základním materiálem je extrémně odolný polyethylen. Ten se stará o to, aby dlouhý pobyt v zemi nenechal na nádrží následky, díky svojí vysoké chemické odolnosti. O fyzickou odolnost se pak stará fakt, že je tento materiál pružný, a navíc na nádržích díky speciální výrobní metodě nejsou žádné oslabené spoje a sváry.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484