Dedikované servery – mějte svůj samostatný hardware

Dedikované servery z našeho datacentra
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 23.11.2016 | Telekomunikace, IT

Praha (Pressweb) - Máte neustále potíže s vlastními servery, vydáváte stále více peněz na IT obsluhu, přitom máte pocit, že to lze řešit jinou cestou?  Máte pravdu. Vaše IT oddělení se zbytečně nafukuje, přitom správu a řízení dat lze řešit i jinak. To kouzelnou slůvko jsou managed servery. Jde o výkonné zařízení, které si jenom pronajmete včetně úplného servisu. Stejně jako dedikované servery jsou i managed servery umístěné v samostatném datovém centru, s nímž nepřijdete do styku. Datacentra zajišťují servis 24 hodin denně, sedm dní v týdnu. A co je důležité - celý provoz IT bude pro vás podstatně levnější.

Dedikované i managed servery zvyšují spolehlivost provozu

Managed servery jsou dalším krokem k vašemu lepšímu hospodaření, protože už nemusíte platit svoje IT techniky. To vše máte v levném pronájmu. Dedikované servery - to je bezpečný provoz, dostatečná paměť a rychlý servis. Už se s nikým nedělíte o hardware, veškeré operace probíhají pouze na vašem serveru. Managed servery navíc zajišťují změny software, jejich ladění, další úpravy. K dispozici je tým zkušených administrátorů, kteří procházejí pravidelným školením. Často se stane, že administrátor centra vám doporučí vhodný software, postará se o jeho instalaci, vyladění i zkušební provoz.

Datacentrum disponuje až 8 000 servery

Dedikované servery, stejně jako managed servery jsou určené pro provoz aplikací, databází a e-mailů velkých internetových portálů, e-shopů, serverů webových studí či platebních systémů. Vždy jde o samostatný server, kde běží pouze vaše aplikace, databáze a e-maily. Dedikované servery a managed servery mají zajištěn rychlý a spolehlivý servis, liší se jen mírou správy administrátorů. Chcete být úplně bez starostí o provoz IT? Pak jsou pro vás výhodnější managed servery. Jedním z průkopníků této technologie je VS Hosting. Má datacentrum, jenž je díky protokolu TIER IV nejmodernější ve střední Evropě. Pojme až 8 000 severů.

Témata: dedikovaný server, managed server, datové centrum, datová centra, hosting, housing | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2