Pokud nemáte šatnu, skříně budete potřebovat

Skříně budete potřebovat
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 23.11.2015 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - I v moderním bytě jsou nezbytné. Ne vždy se podaří postavit obytný prostor tak, aby v něm byla dostatečně velká šatna s vestavěnými skříněmi. Skříně potřebujete v předsíni, ložnici, ale i v dětském či pánském pokoji. Vestavěné skříně jsou vždy individuálním architektonickým prvkem, který v běžných bytech nebývá.  Pokud chybí šatna, přicházejí na řadu individuální skříně. Vyberte si skříně správných rozměrů, které využijí optimálně bytový prostor, ale současně zůstane co nejvíce volného místa. Je to věčné dilema – kde uskladnit šaty a další věci, ale mít přitom dost volného prostoru.

Skříně využívají zrcadla pro optické zvětšení prostoru

Moderní skříně jsou už hodně odlišné od skříní našich babiček. Bývají hladké, aby se na nich neusazoval prach, často se zrcadly na dveřích, protože ta zvětšují prostor. Skříně se zrcadly lze zvětšit prostor tak, že máte dojem, že bydlíte v dvakrát větší místnosti než ve skutečnosti. Využívají je architekti při návrhu nábytkového vybavení i designéři. Luxusní skříně jsou s povrhem přírodní dýhy, často ve vysokém lesku. Skříně pak nebývají jen úložným prostorem, ale také nádherným kusem nábytku.

Skříně jsou většinu z lamina, luxusní provedení je v přírodní dýze

Skříně lze podle uzpůsobení či využití dělit na policové, šatní, skříně s posuvnými dveřmi, případně doplněné různými nástavci. Například posuvné dveře využijete v malém prostoru, často se využívají také v samostatných šatnách. Velké šatní skříně jsou často vybaveny různými zásuvkami, jako to bylo obvyklé i dříve. Jsou vyrobeny většinou z LTD desek, které se dobře opracovávají. Na povrchu jsou potaženy fólií v barevném odstínu nebo v imitaci dřeva. Jen luxusní skříně bývají upraveny přírodní dýhou. Často využívají odstín různých cizokrajných dřev.

Témata: skříně, šatní skříně, skříň, kvalitní skříně

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2