Elektronické cigarety jsou stále populárnější. Podlehnete jim i vy?

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 22.9.2017 | Zdraví

Určitě ani vám neunikl trend v podobě elektronických cigaret, které se na našem trhu objevily před několika lety a doslova si podmanily celý svět. Když první e-cigarety spatřily světlo světa, vznikl kolem nich pořádný humbuk a každý je toužil vyzkoušet. Ani po několika letech zájem o elektronické cigarety neklesl, ba spíše naopak stále roste. Představují totiž zdravější, elegantnější i chutnější způsob kouření. Co myslíte? Podlehnete jim i vy?

Elektronické cigarety šetří zdraví i peněženku

Kdo kouří, ten určitě moc dobře ví, že kouření pořádně leze do peněz. Vzhledem k tomu, že jsou klasické cigarety čím dál dražší, rostou i výdaje za tenhle nepěkný zlozvyk. Právě čím dál vyšší výdaje vynaložené za krabičky cigaret nutí stále více lidí zamyslet se nad tím, zda neexistuje finančně méně nákladná varianta. A víte co? Existuje! A má podobu elektronické cigarety!

Budete ji milovat

Elektronická cigareta má podobu pera, do kterého vložíte náplň a na místo nevábně vonícího kouře vydechujete páru, která voní podle vámi zvolené příchutě. Ano, čtete správně - příchutě, neboli liqua, si můžete do e-cigarety libovolně měnit, třeba podle toho, na co máte zrovna chuť nebo jakou máte náladu. Hodně kuřáků, kteří vyzkoušeli elektronické cigarety, potvrdilo, že je na nich nejvíce baví právě různorodé náplně. Tak to zkuste a uvidíte sami, že kouření získá rázem úplně jiný rozměr.

Nový doplněk, bez kterého nedáte ani ránu

Kromě toho, že elektronická cigareta šetří vaše peníze i zdraví, má oproti té klasické ještě jednu výhodu: dobře vypadá! E-cigarety mají zajímavý design, díky kterému se stanou vítaným módním doplňkem. Už nikdy se nebudete muset za kouření stydět, ba naopak budete vámi vybranou e-cigaretu hrdě ukazovat okolí. A to za to stojí, nemyslíte?

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484