Papírové ručníky Katrin

Zadavatel: BEOM.cz | 22.8.2017 | Zdraví
KatrinCz.eu
Autor fotografie:

Vysoce kvalitní značka, která se zabývá výrobou potřeb pro hygienu Katrin má výhradní zastoupení v českém internetovém obchodě KatrinCz.eu. Najdete zde tedy široké spektrum hygienických potřeb, zásobníků a dávkovačů i náplní. To vše v nejvyšší možné kvalitě ku spokojenosti i těch nejnáročnějších zákazníků, kteří potřebují odolné kousky, které umisťují na velice frekventovaná místa. Stačí si pouze vybrat z přehledné nabídky za ekonomicky výhodné ceny.

Papírové ručníky Katrin mají v e-shopu široké zastoupení. Jedná se hygienické potřeby, které mají velikou oblibu a jsou již dennodenně hojně využívány na mnohých místech. Ať už jdete tedy na toaletu ve své kanceláří, ve škole, v restauraci, či v divadle, nebo v hudebním klubu, na každé toaletě jsou pro Vás připraveny hned vedle umyvadla. Oproti elektrickým sušákům na ruce představují stále standardní variantu, která je navíc ekologická díky možnosti jejich následné recyklace.
My pro Vás máme připraveny papírové ručníky v několika provedeních. Jednak jsou k zakoupení klasické skládané papírové ručníky, ale stejně tak můžete využít oblíbené papírové ručníky v roli, nebo speciálně navržené papírové ručníky Katrin Systém, které mají po bocích malé plastové úchytky, díky nimž si zásobník automaticky přendá plnou ruličku místo prázdné. Ke všem papírovým ručníkům máme skladem samozřejmě i odpovídající zásobníky, tudíž můžete výhodně nakupovat vše najednou. Velmi ekonomicky výhodnou variantu představují i papírové ručníky v balení handy pack. Jedná se o velkokapacitní praktické balení za zvýhodněnou cenu.

Vzhledem k tomu, že značka Katrin ví, že každé místo má jiné nároky, kromě velikostně odlišených balení můžete vybírat i co se týče kvality papíru. Připraveny jsou pro Vás papírové ručníky ve třech kvalitách a to Basic, Classic a Plus.

Témata: papírové ručníky, Katrin Hygiena | Region: ČR

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz