Kvalitní nano kosmetika pro Vaše automobily

Zadavatel: BEOM.cz | 22.8.2017 | Auto-moto, logistika
CisticiProstredky-EkoGrado.cz
Autor fotografie:

Máte nový vůz a chcete si ho hýčkat, jak nejlépe budete moci? Víte, že je třeba využívat prvotřídní přípravky, aby lak vozu, jeho lesk a pevnost vydržel po dlouhou dobu? Také je Vám jasné, že byť i pravidelná péče v automatické myčce na automobily není úplně dostačující? Hledáte přípravky, které budete moci využívat k pravidelnému ručnímu mytí, leštění, voskování a zapečení laku? Pak Vás jistě zaujme nano kosmetika z naší nabídky!

Přední český internetový obchod se širokou škálou přípravků ve svém sortimentu nabízí značkovou kvalitu německých přípravků a prostředků pro péči o automobily Koch Chemie, nebo švýcarské Amstutz. V sortimentu najdete i další značky, které se drží dlouhodobě mezi stálicemi! Pokud tedy chcete své peníze investovat rozumně a za střídmou cenu chcete pořídit přípravky v nejvyšší kvalitě, nano kosmetika z naší nabídky je určena právě pro Vás.

Nabízíme jak klasické nano šampony, které mají extra dlouhotrvající konzervační účinek. Váš automobil díky nim získá dokonalý lesk a samozřejmě bude důkladně čisté. Dále nabízíme i jednosložkové systémy s nano technologií, které po nanesení vytvoří ochranný film, který rozetřete jemným hadříkem po karoserii a dosáhnete tak vysokého lesku. Po 1-2 hodinách dojde ke konzervaci laku a vytvoří se odolná vrstva vůči chemikáliím, škrábancům a Váš vůz bude efektivně chráněn.

Nano kosmetika od předních výrobců slibuje vysokou kvalitu a snadné použití. Kromě malých balení nabízíme i velkoobjemová balení pro automatické myčky. Samozřejmě je péče poté na jiné úrovni, ale i tak automobilu prospěje, že je na jeho karoserii a lak využito vysoce kvalitních přípravků, které zmírní dopad odlétajících kamínků v běžném provozu, či vlivu prašného prostředí, dešťů a dalších elemetů, které při běžné životnosti automobilu působí na karoserii každý den.

Témata: nano kosmetika, Koch Chemie, Amstutz | Region: ČR

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz