Led trubicové osvětlení – to je delší životnost i lepší kvalita světla

Led trubicové osvětlení
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 22.5.2017 | Průmysl, energetika

Praha (Pressweb) - Zapomeňte na staré zářivky. Spotřebovaly příliš energie, byly poruchové a jejich světlo poškozovalo oči. Moderní a zdravější je led trubicové osvětlení.Lze je montovat do průmyslových provozů, obchodních prostor i kanceláří. Ale ne každé led trubicové osvětlení splňuje náročné požadavky. Například finská značka Valtavalo vyvinula led trubicové osvětlení s dlouhou životností a vynikající kvalitou světla. Například trubice E3 Valtavalo mají životnost 64 000 hodin, což je 4 krát déle než u běžných zářivek. Vydrží také o 30 až 60 % déle než běžné led trubice.

Led trubicové osvětlení bez UV záření

Trubice E3 Valtavalo jsou ideální při výměně starého zářivkového osvětlení. Pro nové led trubicové světlení se nemusí měnit celá osvětlovací tělesa, ale jen staré trubice. Technologie E3 tak umožňuje bezpečný přechod na led trubicové osvětlení bez velkých nákladů.Také kvalitativní parametry jsou skvělé. Led trubice E3 neprodukuje téměř žádné teplo a žádné UV záření. Vaše kancelářské či průmyslové provozy budou tak zdravější a to může pomoci zvýšit produktivitu práce. Firma Valtavalo má další mimořádný výrobek, který překonal očekávání. Jsou to trubice G4, které prakticky neblikají.

Trubice G4 Valtavalo prakticky neblikají

Led trubicové osvětlení G4 splňuje ty nejnáročnější požadavky na úsporu elektřiny a kvalitu osvětlení. Životnost trubic G4 je 125 000 hodin, což je 12,5 krát více než vydrží staré zářivky. Mimořádná životnost je dána moderní konstrukcí trubice včetně jejich komponentů. Toto led trubicové osvětlení ocení architekti velkých objektů, protože trubice navíc spotřebují 3 krát méně elektrické energie než běžné zářivky. Čeho si však výrobci nejvíce cení? Kvality světla. Led trubicové osvětlení s G4 má blikavost jen 5 %, přičemž běžné zářivky dosahoval blikavosti i nad 30 %.

Témata: LED trubice, led trubicové osvětlení, LED osvětlení | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.