Co můžete očekávat od profesionálních nádrží na paliva?

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 21.3.2021 | Auto-moto, logistika

Nádrže na paliva mohou být opravdu výbornou organizační pomocí pro různé podniky a vozové parky. Jejich pořízení přitom není nijak extrémně drahou záležitostí a pokud splníte veškeré náležitosti ohledně bezpečnosti v okolí palivových nádrží, tak máte rázem konkurenční výhodu v hrsti.

Jak lze nádrže na naftu a paliva pořídit?

Kompletní distribuce nádrží na paliva a toxické látky podléhají normám a především vyhláškám, které neumožňují nakládání s nádržemi komukoliv a jakékoliv firmě. Proto na českém trhu funguje jen několik společností jako eurotankdiesel.cz, které vlastní veškerá právní i praktická oprávnění k distribuci a opravám palivových nádrží.

Stejně tak je potřeba jednoznačně identifikovat i společnost a osobu, které budou za palivovou nádrž zodpovědná po celou dobu jejího provozu a pochopitelně také za likvidaci nádrže poté, co skončí svojí věrnou službu.

To je totiž součástí vlastnictví nádrže, na kterou se bohužel mnohdy zapomíná. Jakmile nádrž skončí svoji službu, tak je možnosti ji přeprodat dál do další služby, nebo ji v opačném případě ekologicky zlikvidovat. I dokonale vyčištěná nádrž na naftu totiž skrývá zbytky paliva.

Výborné čerpání a přesné počty

Jednou z nejlepších vlastností, které nabízejí profesionální nádrže na paliva, je velice dobře regulovaný odběr paliv. Zcela standardně se totiž k nádržím dodávají magnetické čipy, díky nimž lze jednoznačně identifikovat konkrétní automobil nebo řidiče. Díky tomu je možné velice přesně propočítat náklady konkrétních vozů na provoz a pochopitelně i hlídat řidiče, aby nečerpali i stranou do vlastních vozů.

Počítání průtoku je přitom dovedené do naprosté dokonalosti. Stará se o něj moderní sestava čerpadel a klapek uvnitř nádrže, přičemž načerpané palivo prochází digitálním průtokoměrem. Ten je schopný s přesností na setiny litru hlídat celkový průtok.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484