Novicom na SecTec Security Day 2017, Bratislava

Kybernetická kriminalita jako služba
Zadavatel: Novicom, s.r.o. | 14.3.2017 | Telekomunikace, IT

Praha (Pressweb) - I v letošním roce se společnost Novicom, s.r.o účastní odborné konference SecTec Security Day 2017, která se uskuteční v Bratislavě, dne 29. března 2017 od 8 do 17 hodin v Kongresovém centru Technopol Bratislava.

Hlavní téma konference: Kybernetická kriminalita jako služba.

Konference SecTec Security Day je největší konference v rámci IT bezpečnosti na Slovensku, s pravidelnou návštěvností kolem 250 účastníků z různých oblastí. Na konferenci budou představeny technologie světově známých společností z oblasti IT bezpečnosti a komunikována aktuální témata.

Kybernetická bezpečnost je dnes komplexní disciplínou a není možné ji stavět jen na ochraně perimetru a klientů. Je nutné se věnovat rovněž oblastem pokročilé detekce, správy a zabezpečení interní sítě.

Prezentace obchodního ředitele Novicomu, Jindřicha Šavla, představí, jak toho lze efektivně dosáhnout s využitím integrovaného DDI/NAC řešení AddNet. https://www.novicom.cz/oaddnet

Úvodní Novicom prezentace s názvem "Cesta k efektivní a bezpečné síti" proběhne v krátkém 10minutovém bloku od 9.50 do 10:00 hodin.

Podrobněji se s řešeními Novicomu můžete seznámit v půlhodinové prezentaci s názvem "Výhody integrovaného řízení a zabezpečení sítě", a to v rámci Bloku A v době od 11.30 do 12:00 hodin.

Se zástupci společnosti Novicom, která je Partnerem konference, se budete moci setkat během celého dne na prezentačním místě ve foyer.

Bližší informace a kompletní program na webu pořadatele SecTec 2017 http://www.sectec.sk/ssd2017.

Vstup na konferenci je pro registrované účastníky zdarma a pro neregistrované 30 EUR.

Témata: cyber security, monitoring sítí, bezpečnost sítě, ICT bezpečnost | Region: Praha

Novicom, s.r.o.

Třebohostická 14
Kontaktní osoba: Sylva Šavlová