Vchodové dveře – to není jen cena, ale také kvalita

Vchodové dveře
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 21.3.2016 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Chystáte se koupit vchodové dveře? Pak by při výběru měla rozhodovat nejen cena, ale také kvalita, protože vchodové dveře do bytu nebo do domu musí odolávat různým povětrnostním podmínkám. Vchodové dveře – to je úplně něco jiného než interiérové dveře. Například firma Grimax, která provozuje internetové stránky dvere-rychle.cz, vsadila na kvalitní výrobu, přitom cena je rozumná. Vchodové dveře jsou vždy z masivního lepeného dveře, které odolává kroucení a máte tak jistotu, že budou vždy dobře sedět v zárubni.

Vchodové dveře mají tepelně izolační vrstvu

Základem pro vchodové dveře je masivní borovicové pětivrstevné dřevo, které zabraňuje deformaci dveřního křídla. Vnitřní část tvoři dubové příčky s vyplní z polyuretanové pěny. Díky této vrstvě mají vchodové dveře výborné izolační vlastnosti. Povrch dveří tvoří dubová dýha krytá různě zbarvenou lazurou. Právě dubové dřevo je na vchodové dveře do bytu i do domu výtečné, protože vlhkost dub nijak nepoškozuje. Na výběr jsou také velmi kvalitní lazury německé firmy Remmers. Ta je známá výrobou speciálních lazur pro všechny typy dřeva.

Vchodové dveře musí odolnější než interiérové

Vchodové dveře do bytu nemusí být tak odolné jako vchodové dveře do domu, protože je chrání prostor chodby či předsíně. Vchodové dveře do domu jsou však celoročně vystaveny velkému povětrnostnímu tlaku. Jinou kategorií jsou interiérové dveře, které posuzujeme spíše podle estetického vzhledu. Při výběru si musíme dát pozor například na dveře do koupelny, které by měly odolávat zvýšené vlhkosti. Vchodové dveře do domu mají obvykle kovový stabilizační rám, aby nedocházelo k deformacím u zámku. Zájem je také o bezpečnostní prvky, jako jsou dva nezávislé zámky. Dveře mají dvojí těsnění a proti průniku vzduchu zvenčí jsou chráněny hliníkovým prahem.

Témata: vchodové dveře, vchodové dveře cena, vchodové dveře levně | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.