Ty nejkvalitnější dostupné nádrže na naftu i AdBlue jedině u nás!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 21.2.2022 | Auto-moto, logistika

Jste majiteli libovolné společnosti, která potřebuje mít neustále k dispozici paliva na své základně? Máte pro uložení nádrží vhodný prostor a splňuje právní podmínky? Pak vám rozhodně nic nebrání v tom získat konečně konkurenční výhodu, která se vám bude vyplácet každý den.

Naše společnost eurotankdiesel.cz je jedním z hlavních dodavatelů nádrží na naftu a AdBlue v České republice. V našem sortimentu najdete opravdu širokou nabídku jednotlivých druhů nádrží nejen již zmíněného využití, ale i nádrží schopných uchovávat žíravé, či jiné agresivní látky, různých typů.

Nádrže na naftu nesmí chybět žádné firmě

Pokud bychom chtěli najít opravdové srdce společnosti, tak jsou to právě nádrže na naftu, díky kterým mohou vaše vozidla kdykoliv opouštět základnu s plně natankovanou nádrží, připraveny za jistých podmínek vyjet pryč.

Nádrže na naftu jsou dělány z moderních kombinací plastů, jako je kupříkladu polyethylen, které vedle svojí výborné chemické odolnosti disponují i značnou fyzickou odolností. Z důvodu bezpečnosti a kondice paliva je navíc celá řada nádrží dělána jako dvoustěnná. Takové nádrže na naftu tak dokáží mnohem lépe ochránit uložené palivo, a navíc jim zdaleka tolik nevadí přímé slunce, protože mezivrstva efektivně mění teplotu v daném prostředí.

Nádrže na AdBlue pro kamionovou dopravu

Pokud provozujete silniční kamionovou dopravu, tak se vám zajisté hodí i dostatečná zásoba AdBlue na sídle společnosti. Nádrže na AdBlue jsou oproti těm na naftu v mnoha ohledech odlišné. Jedná se především o drobné odchylky v materiálu, který je tak upraven, aby dokonale splňoval požadavky na bezpečné ukládání palivové močoviny. Potřeba těchto nádrží je navíc výrazně specifická jen pro ty společnosti, které se starají o silniční dopravu ve vnitrostátním i mezinárodním měřítku.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484