Objevte šperky, které mají přidanou hodnotu

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 22.2.2018 | Obchod, e-commerce

Šperky nás odjakživa doprovází na naší životní cestě. Určitě se shodneme na tom, že neodmyslitelně patří do našeho života a rovněž si společně potvrdíme, že se dávno nejedná pouze o dominantu něžného pohlaví, ale že se o šperky zajímá i stále více mužů. Možná si ani vy nedokážete představit, že byste neměli tu možnost, oživit svůj outfit nějakým zajímavým doplňkem, protože si co budeme nalhávat - šperky mají tu úžasnou schopnost, že dokážou s každým námi vytvořeným lookem hotové zázraky. Jenže co když úkolem šperku není pouze doplnit oblečení a zdobit a má i jakousi přidanou hodnotu?!

Šperk, který není pouze ozdoba

Většina lidí si myslí, že šperky jsou tu především od toho, aby nás zdobily, aby oživily naše outfity, aby našemu looku vždycky dodaly onu pověstnou třešničku na dortu. Naštěstí jsou mezi námi i tací, kteří moc dobře vědí, že šperky mohou nejen zdobit, ale předat svému nositeli skryté poslání. Takovým člověkem je i Ivana Balconi, která založila e-shop ivankabalconi.cz, kde prodává zajímavé, originální a mnohdy i dech beroucí náhrdelníky.

Věřme v energii drahých kamenů

Ivanu k tvorbě odlišných šperků vedla touha vytvořit takový doplněk, který bude krásný nejen na pohled, ale výjimečný i svými vlastnostmi. Jejím cílem bylo najít ideální kompromis mezi krásou, léčivou sílou drahých kamenů a jejich energií. Podíváte-li se do nabídky na e-shopu, pak okamžitě přijdete na to, že se to Ivaně povedlo na výbornou. Její šperky jsou totiž úplně jiné, nežli ty, které dnes a denně potkáváte na každém kroku a které k vám nedokážou promluvit.

Pro každého se něco najde

V e-shopu ivankabalconi.cz najdete zajímavou kolekci šperků, které se liší nejen svým designem, ale i materiály nebo určením. Je zde sortiment náhrdelníků pro každé znamení zvěrokruhu, mezi kterými si každý dokáže najít to svoje. Mimoto zde můžete vybírat šperky podle narození, což může být šikovné vodítko pro ty, jež budou chtít pořídit výjimečný dárek pro někoho ze svých blízkých.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484