Ultrazvuky Philips splní i ty nejnáročnější požadavky

Ultrazvuky Philips
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 22.2.2016 | Zdraví

Praha (Pressweb) - Pokud chcete mít Vaši ordinaci opravdu dobře vybavenou, rozhodně by Vám neměl chybět praktický a hlavně spolehlivý ultrazvuk. Od koho ovšem zvolit? S ultrazvuky od společnosti Philips Medical Systems nešlápnete vedle. Jedná se o největšího výrobce mobilních ultrazvukových a echokardiografických zobrazovacích systémů a věřte, že ve svém oboru jsou opravdovou jedničkou.

Speciální technologie a vysoká kvalita

Veškeré ultrazvuky Philips splňují všechna Vaše očekávání i požadavky a vynikají opravdu v mnoha ohledech. Ultrazvuk Philips je totiž vybaven speciální technologií sond tzv. PureWave crystal. Ta umožňuje dokonalé zobrazení vyšetřovaných oblastí i u pacientů, u kterých to bylo takřka nemožné. Za zmínku stojí například ultrazvuk Philips iE33 xMatrix, který je jediný dostupný na trhu s unikátní xMatrix architekturou, která umožňuje nejenom 3D, ale také 4D a MPR zobrazení pomocí dvou druhů sond.

Příjemný na ovládání je například model HD15, který poskytuje inteligentní jednotlačítkovou optimalizaci obrazu dle toho, jak je potřeba pacienta vyšetřit. Zároveň má unikátní ergonomické zpracování, polohovatelný ovládací panel a nabízí i nativní data pro zpětné úpravy obrazu či provádění kalkulací a měření.

Kde ultrazvuky Philips zakoupit?

Pokud jste se přeci jen rozhodli svoji ordinaci vybavit spolehlivým ultrazvukem a chcete ho sehnat za dobrou cenu, obraťte se na obchod společnosti SEIVA, která je předním českým výrobcem velice kvalitních zdravotních přístrojů. Slouží nejen pacientům a doktorům v České republice, ale taktéž v zahraničí. Spolehnout se můžete již na zmíněnou kvalitu a přijatelnou cenu. Navíc toho mají v nabídce mnohem více. Jedná se například o spolehlivé EKG přístroje, ergometry, holtery či běhací pásy. Vybavte si ordinaci i Vy a věřte, že vynaložené náklady se Vám vrátí nejen v podobě spokojených pacientů.

Témata: Ultrazvuk, ultrazvuky, přístroje do ordinace, Ultrazvuk Philips | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2