Dcérska spoločnosť spoločnosti TiVo Cubiware sa naďalej rozširuje na ázijskom trhu aj vďaka spoločnosti Jadoo Digital

Bangladéšsky spoplatnený TV operátor si vybral spoločnosť Cubiware na poskytovanie pokročilých TV služieb
Zadavatel: Marketwired, LP. | 22.2.2016

SAN JOSE, CA--(Marketwired / Pressweb – 17. február 2016) – Spoločnosť Cubiware, dcérska spoločnosť spoločnosti TiVo Inc. (NASDAQ: TIVO) so sídlom v poľskej Varšave, dnes oznámila o úspešnosti svojho rozšírenia na juhoázijskom trhu, keďže k mnohým operátorom, ktorí si vybrali spoločnosť Cubiware na poskytovanie pokročilých lineárnych TV set-top boxov vďaka ich podpore mobilnej televízie a videa na vyžiadanie, pribudol aj vedúci miestny káblový poskytovateľ Jadoo Digital.

Jeden z najpokročilejších spoplatnených TV distribútorov v Bangladéši Jadoo Digital si vybral riešenie CubiTV spoločnosti Cubiware, aby podporil svoju najnovšiu snahu, a to poskytovať prémiové TV služby s vysokým rozlíšením väčšiemu množstvu zákazníkov v najväčších mestách regiónu. Tento juhoázijský spoplatnený TV operátor je najnovším partnerom spoločnosti Cubiware, ktorý už tiež využíva výhody tohto prekvitajúceho trhu.

Riešenie CubiTV obsahuje vysoko intuitívne rozhranie, čo odberateľom poskytuje ľahkú orientáciu v pokročilých funkciách TV. Zahŕňa aj prevratný grafický pohon, ktorý poskytuje rýchle, prehľadné ponuky a sprievodcov programov s animáciami, prechodmi a efektmi na vysokej úrovni kvality. ŠTB verzie CubiTV sú navrhnuté tak, aby fungovali s procesormi DTV a IPTV s nízkou spotrebou a malými rozmermi všetkých hlavných predajcov elektroniky a môžu sa zavádzať ako na moderných, tak aj na starších zariadeniach, čím sa znižuje potreba výmeny hardvéru.

„Spoločnosť Cubiware nám pomohla uviesť káblovú TV a služby OTT na jeden z najväčších trhov s káblovou TV na svete. Sme prvým bangladéšskym operátorom, ktorý ponúka služby mobilnej TV aj odberateľom káblovej TV,“ vysvetľuje Navidul Huq, riaditeľ spoločnosti Jadoo Digital. „Spoločnosť Cubiware nás okrem toho neprestáva udivovať svojimi technológiami, ktoré nám pomáhajú zachovať si nielen konkurencieschopnosť na tomto veľmi cenovo citlivom trhu, no aj vedúcu pozíciu na trhu spoplatnených TV v Bangladéši.“

„Spoločnosť Cubiware sa stala prvou voľbou rýchlych dodávok pokročilých riešení set-top boxov v južnej Ázii, ktorá patrí k najrýchlejšie rastúcim trhom odvetvia spoplatnenej TV. Spoločnosť Cubiware je nadšená, že môže podporiť plán implementácie spoločnosti Jadoo Digital v rámci spoplatnených TV služieb pre lineárne a OTT služby, ktoré potrebujú na udržanie konkurencieschopnosti,“ oznamuje Jakub Gorski, spoluzakladateľ spoločnosti Cubiware.

O spoločnosti Jadoo Digital
Spoločnosť Jadoo Digital je zákazníčka značka spoločnosti Digi Jadoo Broadband Limited a svoju činnosť spustila v roku 2007. Naše služby zahŕňajú široké spektrum od distribúcie a spracovávania až po dodávku obsahu. Spoločnosť Jadoo Digital za venuje poskytovaniu lineárnych služieb a služieb na vyžiadanie zákazníkom a aktuálne pôsobí v bangladéšskom hlavnom meste Dháka ako poskytovateľ služby interaktívnej káblovej TV. Spoločnosť už rokuje o uzavretí partnerstva na poskytovanie OTT služieb s najväčším bangladéšskym mobilným operátorom. Ďalšie informácie nájdete na webových stránkach www.digijadoo.com alebo www.jadoodigital.com

O spoločnosti Cubiware
Spoločnosť Cubiware, dcérska spoločnosť v plnom vlastníctve spoločnosti TiVo Inc. (NASDAQ: TIVO), je inovatívny poskytovateľ softvérov pre zariadenia a systémy Digital TV. Riešenie CubiTV spoločnosti Cubiware je prispôsobivý middleware, ktorý umožňuje káblovým, satelitným a pevným TV operátorom a telekomunikačným spoločnostiam zavádzanie pokročilých TV služieb do služieb siete. Podpora pre rôzne internetové štandardy a vysoká prispôsobivosť umožňujú rýchle a nákladovo výhodné zavedenie. Vývojárska súprava softvéru CubiSDK (SDK) spoločnosti Cubiware umožňuje budovanie prispôsobených softvérov pre video zariadenia ako set-top boxy IPTV, DVB zappery a zariadenia DVR. CubiSDK zahŕňa viaceré vopred zavedené rozšírenia a knižnice, ktoré môžu byť použité na pridanie hodnoty pre už zavedené IPTV alebo DVB/IP spoločnosti Cubiware ako aj na urýchlenie vývoja nových produktov DTV. Ďalšie informácie nájdete na webovej stránke www.cubiware.com alebo na e-mailovej adrese info@cubiware.com.

O spoločnosti TiVo
Spoločnosť TiVo Inc. (NASDAQ: TIVO) je svetový líder v oblasti televíznych služieb novej generácie. So sídlom v San Jose v Kalifornii a kanceláriami v New Yorku, NY, Durhame, NC a Varšave v Poľsku inovatívne cloudové riešenia typu softvér ako služba spoločnosti TiVo klientom umožňujú získavať obsah na viacerých obrazovkách doma aj mimo neho. Riešenie TiVo poskytuje prístup všetko v jednom pre orientáciu v „obsahovom chaose“ bezproblémovou kombináciou priameho prenosu, nahrávok, videa na vyžiadanie a mobilnej televízie v jednom intuitívnom používateľskom rozhraní s jednoduchým univerzálnym vyhľadávaním, objavovaním, prezeraním a nahrávaním na rôznych zariadeniach, čím vytvára absolútny divácky zážitok. Produkty a služby spoločnosti TiVo sú dostupné v maloobchodoch alebo prostredníctvom rastúceho počtu spoplatnených TV operátorov po celom svete. Mnohé dcérske spoločnosti TiVo poskytujú širokému televíznemu priemyslu a výrobcom spotrebnej elektroniky set-top boxy, cloudové možnosti video objavovania a odporúčaní, interaktívne reklamné riešenia a prieskum publika a služby merania. Viac informácií na: www.TiVo.com.

Mediálne kontakty:

Spoločnosť TiVo Inc.
Steve Wymer
408-519-9100
swymer@tivo.com

Marketwired, LP.

13818 SW 152nd Street, # 374
33177 Miami, Florida
Kontaktní osoba: Marketwired Client Services
cs@marketwired.com
About MarketwiredMarketwired advances the way the world communicates. Serving more than 11,000 clients worldwide through 20 offices on four continents, Marketwired is a dominant distributor of company news releases and other communications. Marketwired electronically delivers global news and... vice ›
Marketwired