Cubiware od Tivo i nadále proniká na asijské trhy s Jadoo Digital

Provozovatel placené bangladéšské televize pro poskytování pokročilých televizních služeb vybral Cubiware
Zadavatel: Marketwired, LP. | 22.2.2016 | Média, marketing

SAN JOSE, Kalifornie, USA -- (Marketwired / Pressweb - 17. února 2016) - Cubiware, Varšava, polská dceřiná společnost TiVo Inc. (NASDAQ: TIVO), dnes oznámila, že expanze na jihoasijské trhy slaví úspěchy. Přední regionální provozovatel kabelové televize Jadoo Digital přibyl na soupisce provozovatelů, kteří si vybrali Cubiware pro pokročilé lineární televizní set-top boxy, které podporují Over the Top služby a Video On Demand.

Jadoo Digital, jeden z nejpokročilejších distributorů placené televize v Bangladéši, si vybral CubiTV od Cubiware k tomu, aby podpořil své současné úsilí dodávat prémiové televizní služby s vysokým rozlišením stále vyššímu počtu zákazníků v největších městech regionu. Společnost je nejnovějším jihoasijským provozovatelem placené televize, který uzavřel partnerství s Cubiware a chce se tak ve větší míře uplatnit na perspektivním trhu.

CubiTV disponuje vysoce intuitivním rozhraním, ve kterém se předplatitelé pokročilých televizních funkcí mohou snadno orientovat. Zahrnuje také revoluční modul pro vykreslování grafiky, který zajišťuje rychlé a elegantní nabídky a programové průvodce s vysoce kvalitní animací, přechody a jinými efekty. Systém je určen pro běžné, nenáročné procesory DTV a IPTV všech významných výrobců elektroniky, STB verze CubiTV lze používat na moderních i starších zařízeních, takže není nutné kupovat nový hardware.

„Cubiware nám pomohlo představit interaktivní kabelovou televizi a OTT služby (Over the Top) na jednom z největších trhů s kabelovými televizemi na světě. Jsme prvním provozovatelem v Bangladéši, který předplatitelům kabelové televize nabízí multiscreenová řešení,“ říká Navidul Huq, ředitel Jadoo Digital. „Cubiware nás stále udivuje technologií, která nám umožňuje udržet si konkurenceschopnost na trhu, který je tak citlivý na ceny, a zaujímat vedoucí místo na trhu placených TV v Bangladéši.“

„Cubiware je naší první volbou, co se týče rychlého dodání pokročilých set-top boxů v jižní Asii, která je jedním z nejrychleji rostoucích trhů v oblasti placených televizí.“ Cubiware těší podporovat Jadoo Digital v jejím rozjezdu placených televizních služeb pro lineární a OTT služby, které potřebují k tomu, aby zůstali konkurenceschopní,“ říká Jakub Gorski, spoluzakladatel Cubiware.

O Jadoo Digital
Jadoo Digital je na zákazníky zaměřená značka patřící Digi Jadoo Broadband Limited, která zahájila provoz v roce 2007. Naše služby zahrnují distribuci, zpracování a doručení obsahu. Jadoo Digital zákazníkům poskytuje lineární služby a služby na vyžádání a v současné době působí v bangladéšské Dháce jako interaktivní poskytovatel služeb kabelové televize. V případě OTT se pracuje na partnerství s největším operátorem mobilních telefonů v Bangladéši. Více informací najdete nawww.digijadoo.com nebo www.jadoodigital.com

O společnosti Cubiware
Společnost Cubiware jako 100procentní dceřiná společnost firmy TiVo Inc. (NASDAQ: TIVO) je inovativním poskytovatelem softwaru pro digitální televizní zařízení a systémy. Produkt CubiTV od společnosti Cubiware je flexibilní middleware, který provozovatelům kabelové, satelitní a pozemní televize a telekomunikačním firmám umožňuje do síťových služeb začleňovat pokročilé televizní služby. K rychlému a nákladově efektivnímu zavádění přispívá podpora různých internetových standardů a možnost individuálního nastavení služeb. Vývojářský software CubiSDK od společnosti Cubiware umožňuje vytvářet software na míru pro video zařízení, jako jsou IPTV set-top boxy (STB), DVB zappery a DVR rekordéry. CubiSDK obsahuje různé předem sestavené zásuvné moduly a knihovny, které lze použít pro rozšíření možností stávajících zařízení Cubiware IPTV nebo DVB/IP i pro zrychlení vývoje nových produktů pro DTV. Další informace naleznete na stránce www.cubiware.com www.cubiware.com nebo nás kontaktujte na e-mailu nainfo@cubiware.com.

O společnosti TiVo Inc.
TiVo Inc. (NASDAQ: TIVO) je předním světovým poskytovatelem televizních služeb nové generace. Společnost má sídlo v kalifornském San Jose a pobočky v New Yorku, Durhamu a Varšavě. Inovativní řešení softwaru jako cloudové služby divákům umožňuje přistupovat k obsahu na vícero obrazovkách doma i mimo domov. Řešení TiVo poskytuje komplexní přístup k navigaci v chaotickém obsahu tím, že hladce kombinuje živé televizní vysílání, nahrané pořady, služby na vyžádání a OTT služby do jednoho intuitivně ovládaného uživatelského rozhraní s jednoduchým univerzálním vyhledáváním, objevováním, prohlížením a nahráváním z celé řady zařízení. Vytváří tak dokonalý divácký zážitek. Produkty a služby společnosti TiVo jsou dostupné jednotlivě anebo prostřednictvím stále většího počtu světových provozovatelů placených televizních služeb. Četné dceřiné společnosti TiVo nabízejí televiznímu průmyslu a výrobcům spotřební elektroniky různé doplňky pro set-top box, cloudové videoslužby zaměřené na objevování a doporučování obsahu, interaktivní reklamu, divácké průzkumy a měření. Více informací na: www.TiVo.com.

Kontakt pro média:

TiVo Inc.
Steve Wymer
408-519-9100
swymer@tivo.com

Region: Svět

Marketwired, LP.

13818 SW 152nd Street, # 374
33177 Miami, Florida
Kontaktní osoba: Marketwired Client Services
cs@marketwired.com
About MarketwiredMarketwired advances the way the world communicates. Serving more than 11,000 clients worldwide through 20 offices on four continents, Marketwired is a dominant distributor of company news releases and other communications. Marketwired electronically delivers global news and... vice ›