České mýto do detailu

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 2.2.2016 | Auto-moto, logistika
Autor fotografie:

Český elektronický mýtný systém je již řadu let skloňován pro nedostatky ve smlouvách, nepřesnosti a nejasnosti, které se s ním táhnou již od samého počátku, tedy od roku 2006. Ověřený portál Ceskemyto.cz přináší veškeré pravdivé dostupné informace, které jsou k dostání ve spojitosti s českým mýtným systémem.

Veškerá fakta o mýtném se dočtete v přehledně řazených kategoriích. Pro každého jsou důležité a zajímavé jiné informace, proto je najdete rozčleněné například dle časového horizontu tak, jak se postupně mýtný systém vyvíjel. Dalším aspektem je bezesporu ten ekonomický, který rozkrývá roční příjmy na výběru mýtného a mapuje i další výdaje. Nalézt můžete i strukturu a přehledný popis o tom, kdo hraje v pozadí českého mýta jakou roli. Fakta o mýtném jsou stručně vypsány bez zbytečných a irelevantních informací navíc.

Další velmi navštěvovanou a důležitou kategorií na informačním portále jsou Mýto aktuality. Vzhledem k tomu, že právě probíhá poslední rok, kdy český mýtný systém podle podepsaných smluv spravuje, provozuje a samotné mýto vybírá jeho generální dodavatel a provozovatel, skupina Kapsch, je aktualit opravdu mnoho. Na jednáních vlády se podávají nové podněty k realizaci nového výběrového provozovatele, bohužel však zřejmě k nešťastným časovým možnostem, neúspěšně. Jak se celá situace vyvíjí, se můžete dočíst snadno právě zde, kde je vždy včas a stručně popsána každá nová událost, která je s českým mýtem jakkoli spojena.

Český portál ceskemyto.cz tedy nabízí mnoho užitečného a ještě navíc v pěkné a chytře i intuitivně provedené formě! Neváhejte tedy vyhledat potřebné informace mýto spojující s českými dálnicemi a vybranými silnicemi první třídy. Dozvíte se, kolik se platí za kilometr, kterým vozidlům je mýtný systém určen a za jakých podmínek byl v České Republice vybudován.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484