Váš byt v nejlepších rukách

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 22.12.2019 | Reality, bydlení

Váš byt v nejlepších rukách

Pronájem bytu se může zprvu zdát jako velice lukrativní a pohodlný způsob jak přijít k penězům. Bohužel v případě, že narazíte na špatné lidi, se tento dojem může otočit v naprostý opak a ve finále učiněnou noční můru se spoustou nervů, zbytečného času a proinvestovaných peněz na poškozeném nebo ztraceném majetku. Nebojte se tak využít služeb společností jako happyhouse-sprava.cz , které se specializují na správu nemovitostí.

Správa nemovitostí je velkou jistotou

Společnosti, které se touto službou zabývají, na základě přesně stanovených smluvních podmínek do určité výše převezmou kontrolu nad vaší nemovitostí, v našem případě přímo bytem. Rozhodčí právo nad majetkem pochopitelně neustále zůstává i nadále původnímu majiteli. Správa nemovitostí jako služba je kompletní balíček dílčích menších služeb. Můžeme se bavit o kompletním inventáři a hledu nad majetkem bytu, který je vždy potřebný v nepříjemných situacích. Nad pečlivým dohledem, kdy společnosti nejen, že ručí za stav bytu a majetku. Ale rovněž ho periodicky s vědomím nájemců kontroluje, aniž by narušoval jejich komfort či soukromí. Asi největší jistotou jsou pak garance obsazenosti bytu a výplaty nájemného. U takto zpravovaného bytu jsou totiž nájemníci v platebním styku se společností, co byt spravuje. Vy se tak vyhnete nejen komunikaci a vyřizování, ale především při problémech s platební morálkou zkrátka nepřijdete ani o korunu.

Za příplatek i více služeb

Samotná správa a údržba bytu je jeden ucelený balíček služeb, který je vždy nabízen klientovi bez příplatků a omezení. Pokud si ale přejete během správy například pokračovat v dalším vybavování a vylepšování bytu, nebo nabídnout svým nájemníkům speciální servis služeb připomínajícím pokojové služby v hotelích, není to žádný problém. I v případě specifických požadavků je vám správa nemovitostí k službám se všemi svými možnostmi.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484