Módní doplňky pro každého

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 22.12.2019 | Sport, volný čas, zábava

První dojem je velice důležitý a často je v mezilidských vztazích i naprosto rozhodujícím faktorem. Není tak vůbec divu, že se snaží většina lidí zaujmout už na onen osudný první dojem. Způsobů jak opoutat jsou ohromné spousty, ale jeden z nejpradávnějších důvodů je ozdobit své tělo pomocí šperku, který charakteristicky doplní výraz člověka samotného. Dámské šperky a pánské šperky mají mezi sebou mnoho originálních rozdílů.

Dámské šperky mají nekonečný výběr

Ať už se rozhodneme pro návštěvu kamenného obchodu anebo pro nákup po internetu v obchodě jako je například nia-sperky.cz, tak na nás bude čekat opravdu ohromný výběr dámských šperků. Dámy se šperky zdobí odjakživa jako symbol svého společenského postavení a v dnešní době už především jako prostředek jak zvýraznit své charakteristické rysy a prohloubit tak dojem z unikátního charismatu každé ženy. Ženy milují křehčí šperky s pečlivou prací a propracovanými detaily. Většinou volí základní tvary v drahém kovu a zdobené dalšími komponenty jako jsou minerály, perly či drahokamy. Dámské šperky mají za úkol jediné, a to zvýraznit přirozenou krásu ženy v takovém množství, aby ji nepřebíjelo ani od ní neodklánělo zrak.

Pánské šperky z jiného soudku

Nadpis asi dost kvalitně popisuje, jaké pánské šperky opravdu jsou. Dámské a pánské šperky mají své velice výrazné rozdíly. Zatím co ženy preferují křehký blyštivý design a pečlivou práci mistra zlatníka a brusiče, tak muži mají pochopitelně rádi masivnější tvary a zpracování svých šperků. Vedle běžných kovů jsou v hledáčku mužů často materiály jako je kůže anebo dřevěné komponenty. Ty postupně vytlačují z pánského repertoáru různé typy a úpravy drahých kamenů, na které se naopak velice rády fixují dámy. Ve výsledku mají muži rádi přímočařejší a masivnější zpracování pro pánské šperky.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484