Užijte si Vánoce v teple, izolujte teď!

Zadavatel: IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. | 22.12.2014 | Stavebnictví

Polná (Pressweb) - Překvapilo vás, jak moc jste museli topit při příchodu prvních mrazů?

První mrazivé počasí v letošním roce přišlo bez varování, náhle a udeřilo poměrně velkou silou. Mnoho domácností bylo překvapeno, jak intenzivně museli v průběhu těchto prvních mrazů interiér vytápět.

Možná si pokládáte mnoho otázek, jak mohl váš domov tak náhle prochladnout a bylo nutné jej tolik vytápět? Kudy vlastně teplo uniká. Teplý vzduch je lehký, a tak vstoupá vzhůru. Většina vámi vytvořeného tepla jednoduše odejde stropem vašeho domu. Existuje však jednoduché a levné řešení, jak tomuto úniku zabránit - Systém MAGMARELAX.

Jednoduché s snadné řešení
Tepelné izolace MAGMARELAX® je ideální řešení, které se bez problému dostane i do obtížně přístupných míst a ušetří vám až 30% nákladů za topení. Izolace MAGMARELAX® je vyrobena speciálně pro aplikaci do trámových stropů shora, úzkých nebo nepřístupných míst šikmých střech a plochých střech pod vazníky, dělících příček, sendvičových stěn a jako výplň jiných dutých prostorů. Další rozsáhlé využití technologie foukané izolace je při zateplení starších domů se sedlovou střechou a dřevěnou konstrukcí stropu. Svou jedinečnou kvalitou, kromě skvělých tepelně izolačních vlastností, vyniká zejména vysokou odolností proti ohni. Stačí jen natáhnout hadici přímo do dutiny stropu a foukaná izolace vyplní všechny skuliny.

Stihnete to ještě před začátkem té pravé zimy a udělejte si pěkné svátky
Neváhejte a ještě dnes vyplňte nezávazný poptávkový formulář a během několika dnů očekávejte obchodně technického poradce a do 14 dnů samotnou realizaci.

Využijte naší vánoční nabídku na www.magmarelax.cz/akce nebo na telefonu 800 100 533 a získejte 20% slevu!

IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.

Tyršova 405
588 13 Polná
Kontaktní osoba: IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.
info@ippolna.cz
Obrázek uživatele Sarka
IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. je specializovaná společnost zabývající se úsporou energií v prostředí veřejného a komerčního sektoru i domácností. Je výhradním tuzemským dodavatelem systému foukané kamenné vlny MAGMARELAX. Nedílnou součástí práce je poradenská činnost, zejména pak návrhy opatření... vice ›
IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.